e-dita pisze:Wy wszystkie szyć umiecie? Skąd??? muszę się na jakiś kurs zapisać.
Ja nie potrafie. Kiedys mama szyla wiec stara maszyna jest. Wciskam pedal i to szyje jakos

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
e-dita pisze:Wy wszystkie szyć umiecie? Skąd??? muszę się na jakiś kurs zapisać.
jasdor pisze:UWAGA ! UWAGA !
Ciocia Myszolandiapo naradzie z kocieństwem
uznali, że podziela się nagrodą zabawkową z uczestnikami konkursu, którzy zajęli dwa ostatnie miejsca
![]()
Tak więc, bardzo proszę Dużych od kociaków, które nazbierały najmniej punktów w konkursie o adresy i nagroda pocieszenia zostanie im dostarczona
kinia098 pisze:Odnośnie Pulpeta:
Jaka ściema ?Było już pewne, że kot, który został przygarnięty przez jakąś kobietę, to Pulpet. Dlatego poprosiłam was o zaprzestanie poszukiwań, bo skoro było bardzo prawdopodobne, że to właśnie Pulpet, to po co miałybyście tam ganiać na tym mrozie i na darmo szukać kota ?
kinia098 pisze:I nie dziwię się, że ludzie prosili aby rozwiesić ogłoszenia i nie zaprzestawać szukania Pulpeta, jeśli zadzwoniłaś/łyście wtedy, kiedy okazało się, że to jednak nie on.....
e-dita pisze:Czy mogę prosić o interpretację wyników biochemii kota:
Amylaza - 1480,0 U/l
SGPT (ALAT) - 34,0 U/l
SGOT (ASPAT) - 13,0 U/l
Glukoza na czczo - 71,0 mg/dl
Kreatynina - 0,90 mg/dl
Mocznik - 64,2 mg/dl
e-dita pisze:Dziewczyny, a co to znaczy? bo to nowość dla mnie.Na co musze zwracać uwagę?
Na razie odebrałam wyniki, u weta jeszcze nie byłam.
e-dita pisze:Zadzwoniłam do weta, mówi, że mocznik i kreatynina w normie.Teraz już jestem głupia całkiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, puszatek i 107 gości