Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie mar 04, 2012 21:24 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Asiu mozna nawet z drugiego końca świata :)

Alu :)

Reniu kurcze... jak to wywala...?
proszę Reni nie wywalać z forum... i innych cioteczek też....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie mar 04, 2012 21:26 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Kiedy Renia ma rację....mnie tez jakoś dziwnie chodzi dzisiaj.
Strony się otwierają godzinę i wogóle... :( .
Nie wiem, czy to wynik tych grzebań Mateusza, czy jeszcze tego wirusa, czy forum.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie mar 04, 2012 21:27 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

No wywala i już...Co nacisnę odpowiedz,to on mi gad...zaloguj się i tak się bawimy....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie mar 04, 2012 21:28 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

a to fakt, że sie dłużej wszystko wczytuje....
poza ty nie podoba mi sie to, że jak jest jaki link podany i się chcce go otworzyć to już nie otwiera nowego okna :(

uciekam się poożyć bo głos tracę...
cholera, nie lubię być chora :(
Ostatnio edytowano Nie mar 04, 2012 21:33 przez johaśka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Nie mar 04, 2012 21:32 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:a to fakt, że sie dłużej wszystko wczytuje....
poza ty nie podoba mi sie to, że jak jest jaki link podany i się chcce go otworzyć to już nie otwiera nowego okna :(

O właśnie, ja też zauważyłam...wkurzające to trochę, mnie zniechęca do otwierania linków.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie mar 04, 2012 21:37 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

uciekam się poożyć bo głos tracę...
cholera, nie lubię być chora :(

Ja w ciągu 3 miesięcy miałam 2 razy zapalenie krtani + ze 3 razy kilka "pomniejszych" wirusików :?

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie mar 04, 2012 21:39 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

No, ja też w ciągu ostatnich miesięcy mocno podupadłam....
Trzeba by się za siebie wziąć, ale jakoś ciągle jest cos innego do zrobienia... :oops: .

vip

Post » Nie mar 04, 2012 21:42 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Do dentysty zapisuję się już od powrotu. Do tego no... od naszych spraw też bo w styczniu miałam mieć kontrolę...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Nie mar 04, 2012 21:46 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

juana pisze:Do dentysty zapisuję się już od powrotu. Do tego no... od naszych spraw też bo w styczniu miałam mieć kontrolę...

Dentystę omijam szerokim łukiem :mrgreen: .
Ginekologa nie omijam, bo atrakcyjny bardzo jest, i przynajmniej oko zawieszam :mrgreen: .
A poza tym w tym wieku to ponoć jestem już w grupie ryzyka :( .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 7:37 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

dobry :)
juana pisze:Do dentysty zapisuję się już od powrotu. Do tego no... od naszych spraw też bo w styczniu miałam mieć kontrolę...

dentystę mam że tak powiem prawie domowego i co jakiś czas mi w paszczękę zagląda.... póki co kly są ok ;)
a do ginka się zapisywałam w II połowie stycznia...idę w czwartek ;)
także nie jest źle....
a co do grup ryzyka..... mama miała nowotwór i babcia i mmy siostra...a w Gliwicach się zakwalifikowałam na badania genetyczne... pojechalam i mi pani doktor powiedziała, że..... oni tylko pod kątem jajnika robia badania a nie pod kątem szyjki....
szlag mnie trafil bo po jaką cholerę mnie ciągnęli do siebie, traciłam cały dzień tylko po to, żeby mi to powiedzieć...
pomijam już, że aby się zakwalifikować na takie badania trzeba im wysłać ankietę gdzie jest tysiąc pytań o rodzaje nowotworów w rodzinie, wszystko mieli napisane...więc wtedy trzeba było powiedzieć, że nie robią i już.... to trzeba było mnie sciągać do siebie żeby powiedzieć ze się nie nadaję....paranoja....
innych lekarzy omijam bo nie lubię stać w kolejkach i słuchać, która babcia bardziej chora....

głos mi zdycha ale mam nadzieję popracować nim dzisiaj trochę....

miłego dnia :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 05, 2012 8:09 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Witam w piękny słoneczny poniedziałkowy poranek :D .
Mój kochany mobilny szpiegu, gdybyś jakimś cudem przejeżdżała obok murku wiadomego i zobaczyła wiadomego kota, to daj znać :D .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 13:13 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

Goś dam...ale skubanego nie widać.... od rana się tam szwędałam i lipa...
włóczykij jeden gdzieś polazl.....
wyczuł że ma zagrożone klejnoty :ryk:
ale będe o 15 jeszcze jeździć to w razie czego będe donosić ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Pon mar 05, 2012 14:56 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

johaśka pisze:Goś dam...ale skubanego nie widać.... od rana się tam szwędałam i lipa...
włóczykij jeden gdzieś polazl.....
wyczuł że ma zagrożone klejnoty :ryk:
ale będe o 15 jeszcze jeździć to w razie czego będe donosić ;)

Asia, donoś, donoś...jakby co, to ja transporter pod pachę i lecę :ok: .

vip

Post » Pon mar 05, 2012 16:16 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

właściwie to może nie powinnam tego mówić, ale co tam , klikasz prawym i z menu które się rozwinie wybierasz "otwórz link w nowej karcie". Nie powinnam bo w ten sposób (nie otwierając wszystkich występujących po drodze linków) marnotrawi się mniej czasu w necie :mrgreen: , ale to przecież nie mój czas :wink:
Obrazek

pralina

Od: Pt sty 27, 2012 12:25

Post » Pon mar 05, 2012 17:06 Re: Częstochowskie kociary i reszta świata :) cz. II

ale ja wiem, że tak mozna prawą mysza ;)
chdzi mi tylko o to, że wcześniej bylo lepiej: klikałaś i się samo otwierało na nowej karcie...

Gosia.... cholera, no nie ma Go :crying: :crying: :crying:
Obrazek Obrazek

johaśka

[poprzednia][następna]