Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie mar 04, 2012 10:34 Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy KONIEC

To jest bazarek na rzecz moich tymczasów.

Książka, którą oferuję, to "Śmiejący się policjant napisana przez szwedzkie małżeństwo Maj Sjowall i Pera Wahloo.
"Najsłynniejsza powieść 'matki i ojca skandynawskiego kryminału', którzy zainspirowali Henninga Mankella i Stiega Larssona".
Obrazek
Info z okładki: "(...) to wielcy klasycy literatury kryminalnej. W latach 1965-75 stworzyli 10-tomową serię z Martinem Beckiem, którą przetłumaczono na 35 języków, sprzedano w ponad 10 milionach egzemplarzy i zekranizowano jako filmy i seriale"(...) Najwięksi dzisiejsi twórcy wzorują się na podszytych ciepłą ironią kryminałach skandynawskich mistrzów."

Kim jest Martin Beck? "Komisarz wydziału zabójstw sztokholmskiej policji, solidny i metodyczny pracoholik, który cierpi na bezsenność i niestrawność, za dużo pali, zbyt łatwo się przeziębia i po czternastu latach małżeństwa coraz częściej łapie się na tym, że życie rodzinne mu nie służy."
"W miejskim autobusie ginie osiem osób zastrzelonych przez nieznanego sprawcę. Policja nie potrafi odkryć motywów zabójcy. Prasa orzeka, że to czyn szaleńca. Tylko komisarz Beck podejrzewa, że za pozornie bezsensowną zbrodnią kryje się precyzyjny plan. Bo czy na pewno tylko przypadkiem w strzelaninie śmierć poniósł najlepszy detektyw z wydziału Becka?"

"Śmiejący się policjant" to kryminał z cyklu Kryminał z klasą wydawnictwa Amber. Twarda okładka, stron 219, stan bardzo dobry.

Cena w opcji KUP TERAZ 22 zł (w tym przesyłka). Wysyłka listem poleconym.

Czyta się świetnie, naprawdę polecam. Strasznie wciągająca książka, jedna z tych, które za szybko się kończą.
Zapraszam! :D
Ostatnio edytowano Nie mar 04, 2012 17:29 przez anita5, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie mar 04, 2012 10:39 Re: Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy

Biorę :mrgreen:

edit :
Opcja Kup Teraz oczywiście :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Nie mar 04, 2012 17:28 Re: Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy

Dziękuję! :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Śro mar 07, 2012 10:52 Re: Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy KONIEC

Przesyłka dotarła :D :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro mar 07, 2012 19:23 Re: Szwedzki kryminał - hit- na moje tymczasy KONIEC

A ja mam na koncie 30 zł - więcej niż miało być! Bardzo dziękuję... :oops: :1luvu:

Miłej lektury! :D
Obrazek Obrazek

anita5