KIKA, zgnite zęby, zabieg, dług :(:( Pomocy ...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 25, 2012 20:04 Re: Felix juz w DS aczy nieufna Kika tez znajdzie DOM TYCHY

Kociara wystawiaj kolczyki na bazarek :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Sob lut 25, 2012 21:19 Re: Felix juz w DS aczy nieufna Kika tez znajdzie DOM TYCHY

jak juz pisalam w ktoryms watku wczesniej-poniedzialek lub wtorek na pewno zrobie bazarek z tymi fantami :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lut 26, 2012 23:23 Re: Felix juz w DS aczy nieufna Kika tez znajdzie DOM TYCHY

Kika to zwierzak dla prawdziwych koneserów, to będzie kot idealny dla kogoś kto kocha wyzwania.
A takim wyzwaniem jest KIKA !!! To typowa kocia arystokratka, nie daje się nikomu wodzić za nos.
Jeżeli chcesz jej przyjaźni, musisz poświecić jej czas... Rozmawiałam dziś z nią oczami....
Ona potrzebuje cierpliwości, powiedziała że nie zaufa i nie pokocha byle kogo.
będzie udawała twardą, surową i nie tykalska... ale tylko UDAWAŁA. Jej dusza pragnie miłości,
ale takiej, która poświeci wszystko by ją zdobyć... potrzebuje czasu... bez ograniczeń.
Ktoś kto będzie chciał zdobyć jej miłość od zaraz to jej nie dostanie, ona na to nie pozwoli.
Za to cierpliwej osobie w swoim czasie odda siebie, swoją duszę, ciało .... i mruczenie...

A jak na razie ja zdobywam jej zaufanie, zaczynam od spojrzeń i bluzki z moim zapachem ;)
Potem ja wkurzyłam moim "gadaniem oczami" i zwiała przed moim spojrzeniem :ryk: stwierdziła że za dużo mówie.

KIKA cudowna, zjawiskowa, niepowtarzalna ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 27, 2012 0:38 przez Ewciia, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon lut 27, 2012 0:03 Re: Felix juz w DS aczy nieufna Kika tez znajdzie DOM TYCHY

swietnie oddalas na fotkach jej urok osobisty :) a to co napisalas...

JAK KTOS POSZUKUJE TEKSTU DO OGLOSZEN DLA TEJ PIEKNEJ DAMY-CIOTECZKA EWCIIA CHCAC NIE CHCAC NAPISLA TEKST TAK REWELACYJNY, ZE CZYTALAM Z ZAPARTYM TCHEM BEZ MRUGNIECIA OKIEM! :1luvu: :1luvu: COZ ZA ZNAKOMITE ZROZUMIENIE KOTENKI JUZ PO PIERWSZEJ WIZYCIE! :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Pon lut 27, 2012 12:12 Re: Felix juz w DS aczy nieufna Kika tez znajdzie DOM TYCHY

Ewciia pisze:Kika to zwierzak dla prawdziwych koneserów, to będzie kot idealny dla kogoś kto kocha wyzwania.
A takim wyzwaniem jest KIKA !!! To typowa kocia arystokratka, nie daje się nikomu wodzić za nos.
Jeżeli chcesz jej przyjaźni, musisz poświecić jej czas... Rozmawiałam dziś z nią oczami....
Ona potrzebuje cierpliwości, powiedziała że nie zaufa i nie pokocha byle kogo.
będzie udawała twardą, surową i nie tykalska... ale tylko UDAWAŁA. Jej dusza pragnie miłości,
ale takiej, która poświeci wszystko by ją zdobyć... potrzebuje czasu... bez ograniczeń.
Ktoś kto będzie chciał zdobyć jej miłość od zaraz to jej nie dostanie, ona na to nie pozwoli.
Za to cierpliwej osobie w swoim czasie odda siebie, swoją duszę, ciało .... i mruczenie...

A jak na razie ja zdobywam jej zaufanie, zaczynam od spojrzeń i bluzki z moim zapachem ;)
Potem ja wkurzyłam moim "gadaniem oczami" i zwiała przed moim spojrzeniem :ryk: stwierdziła że za dużo mówie.

KIKA cudowna, zjawiskowa, niepowtarzalna ...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewciu fotki i tekst oddają całe piękno Kikuni, wielkie dzięki :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 27, 2012 15:04 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

Ten kot kiedyś bardzo kogoś uszczęśliwi ... ma cudowne, dużo mówiące oczy... tylko trzeba nauczyć się rozmawiać tym "językiem"
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon lut 27, 2012 16:35 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 27, 2012 16:45 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

jestem pewna, ze jak juz Kikunia zaufa komus, to calym swoim sercem i tak mocno jak nikomu innemu. :piwa:

Kociara82

Post » Pon lut 27, 2012 16:52 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

Kociara82 pisze:.... nikomu innemu. :piwa:

Dlatego kocham takie koty, wiesz wtedy że jesteś tym jedynym / tą jedyną....
i nikt inny nie ma prawa do takiego kota ... tylko TY...

Może właśnie ta jedyna osoba czyta ten wątek i zastanawia się czy podoła ;)
Jeśli tak, niech się odezwie ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Śro lut 29, 2012 21:03 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

ROZLICZENIE LUTY :

PRZYCHODY

Izydorka ---------------------------------- 25 zł
P.Walentyna ----------------------------- 100 zł
Obecna ------------------------------------50 zł
Miłka dla Raffiego ------------------------ 50 zł
IZAZET dla Eustachego ------------------100 zł
Marta dla Tofika -------------------------- 50 zł
Jamnicza skarpeta ----------------------- 40 zł
Honda dla Bony -------------------------- 30 zł
Beata dla Mai ----------------------------- 20 zł
:1luvu: RAZEM 465 zł :1luvu:
oraz 245 zł zapłaciła fundacja KASTOR prosto do weta za kastracje jamnika Tofika :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI

Żwirek ------------------------------------- 180 zł
Pampersy ---------------------------------- 83.97 zł
Apteka ------------------------------------- 44 zł
Apteka ------------------------------------- 15.92 zł
Apteka ------------------------------------- 15.28 zł
Apteka ------------------------------------- 13.30 zł
Puszki -------------------------------------- 104.60 zł
Saszetki whiskas -------------------------- 30.95 zł
Mięso --------------------------------------- 59.31 zł
Szelki ---------------------------------------- 22.80 zł
Kubrak dla Tofika --------------------------- 51 zł
Pakiet ogł dla Teodorka --------------------- 15 zł
Pszenica dla ptaków ------------------------- 35 zł
RAZEM : 671 zł

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , bardzo Wam dziękuje za podnoszenie wątków , bardzo Wam dziękuje za wszystko co robicie dla moich podopiecznych :1luvu:
Szczególnie chce podziękować lekarzom z lecznicy FAUNA w Tychach dr. Juli i Michałowi Mazur i dr. Karolinie Włodarczuk za leczenie moich podopiecznych :1luvu: za to że mogę leczyć na kreskę mimo coraz bardziej zwiększającego się długu ....

Bardzo dziękuje wszystkim którzy podarowali mrusiom i nie tylko ( psom , gryzoniom , ptakom ) chociaż najmniejszą paczuszkę jedzenia :1luvu:

Bardzo Was proszę o pomoc w spłacie długu u weta , w tym roku nic nie wpłaciłam a leczyłam zwierzęta ...

Justa&Zwierzaki

Post » Pt mar 02, 2012 22:05 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 TYCHY

I gdzie ten wymarzony dom, no gdzie :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 03, 2012 11:29 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 T

Domku zgłaszaj się, bo ja nie mogę :(
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Sob mar 03, 2012 18:36 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 T

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob mar 03, 2012 20:33 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 T

Ewa, nigdy nie mow nigdy ;)

Kociara82

Post » Sob mar 03, 2012 21:37 Re: 3 letnia lękliwa czarn KIKA,foto i tekst do ogł str 46 T

To czego ja chce nie liczy się, ten kot potrzebuje dobrego domku jak najszybciej....
Jeżeli będzie okazja żeby go miała w tym roku, to samolubne by było, kazać jej czekać
na mnie nie wiadomo ile lat... o ile w ogóle kiedyś będę miała warunki..

Dobre chęci i pragnienia się nie liczą, liczy się dobro zwierzaka... a ja mam tak, im bardziej czegoś chce,
tym dalej mi do tego... niestety ja mam pecha ....

Los zadecyduje o jej życiu i o tym, z kim i gdzie je spędzi ...
... Chociaż wiem, że było by najlepiej, gdyby była u mnie.
ObrazekObrazek

Ewciia

[poprzednia][następna]