Moderator: Moderatorzy
michalinadzordz pisze:meggi 2 pisze:dzięki za informacje , jeszcze jedno pytanie jaki jest zamek w tej torebce? tz jak się zamyka na magnes czy coś innego. Ostatnio kupiłam na magnes i nie jestem zadowolona.
Trzy główne kieszenie są zamykane tylko na magnes, a przednie na suwak. Ten magnes mocno trzyma
michalinadzordz pisze:taki fajny bazar i taka cisza?
Pako pisze:jakie wymiary ma nr 6![]()
i coś więcej o Niej, poproszę
michalinadzordz pisze:Pako pisze:jakie wymiary ma nr 6![]()
Wymiary torby to 15x20 cm, także jest drobna. Wzór jest wytłaczany. Materiał to sztywna, gruba ekoskóra, chociaż wygląda jak naturalna. Kolory są dokładnie takie jak na zdjęciu. W środku nie ma żadnych przegródek. Mam nadzieję, że zaspokoiłam ciekawość
michalinadzordz pisze:Pako pisze:jakie wymiary ma nr 6![]()
Wymiary torby to 15x20 cm, także jest drobna. Wzór jest wytłaczany. Materiał to sztywna, gruba ekoskóra, chociaż wygląda jak naturalna. Kolory są dokładnie takie jak na zdjęciu. W środku nie ma żadnych przegródek. Mam nadzieję, że zaspokoiłam ciekawość
Pako pisze:michalinadzordz pisze:Pako pisze:jakie wymiary ma nr 6![]()
Hmm, jest super, ale trochę mała jak na moją manię noszenia wszystkiego przy sobie, na wszelki wypadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 150 gości