Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:Wspólczuję, kotkinsie - i oczywiście Amelce. Chociaż ona, jak wynika z opisu, uszczerbkiem na swojej urodzie się aż tak nie przejęła. Może jednak czuła, że Felek wart jest poświęceń.
Zachwyt nad urodą rozumiem.
Dziś Smiś się ze mną bawił (łał, po raz pierwszy tak naprawdę, chyba się nudzi chłopak) - i akurat wtedy jakoś tak to jego futerko trójwymiarowo błysnęło niezwykłą urodą, no i jednak trochę mnie żal ścisnął, żeby tak kota oddawać...
kotkins pisze:...
Moja mama nie jest miłą babcią,tylko taką panią co to biega na fitness, maluje się i jest " w pretensjach".
Nie wiem dlaczego jest paskudna.
Jestem rozbita.Żal mi Amelki, wiem,że włosy odrosną...
kotkins pisze:Gdybyście ją zobaczyły...(
Dzięki.Zabers masz rację.
Znalazłam w domu gwoździa.
Ostry ,nie za duży.W oponę????????![]()
Mam gwoździa w portfelu....
dalia pisze:kotkins pisze:Gdybyście ją zobaczyły...(
Dzięki.Zabers masz rację.
Znalazłam w domu gwoździa.
Ostry ,nie za duży.W oponę????????![]()
Mam gwoździa w portfelu....
dobrze Kotkinsie, że kołka osinowego nie znalazłaś![]()
aż strach się bać cdn
kotkins pisze:Dalia-dr Agnieszka to ta od Bono.
"Ten kot tak ma".
Ja bym jej kota nie powierzyła.
Na Grunwaldzkiej w najstarszym gabinecie w Poznaniu przyjmuje taki staruszek wet dr Kwinecki.I on nie wie nic.
A autorytatywny jest jak sam bóg!Jak usłyszał ,że leczę Fio z grzybicy powiedział:"uśpić i to szybko, zakazi pani cały dom i będzie pani miała wiecznie grzybicę...grzybica u kota jest NIEULECZALNA".Jesssuuusss jak ja go opier...!!!Zapytałam jadowicie czy słyszał o Orungalu i czy skończyl studia przed wojną i przed którą.Po czym wyszłam z hukiem.
Tam jest świetny technik pan Wojtek, który niestety przyjmuje z tym starym koszmarem.
Wyleczył psa przyjaciół, jest taki"z nosem".Niestety nie pójdę do niego, jestem tam spalona:))
To była niezła jazda...wiecie:UŚPIĆ FIO!!!!MOJĄ FIO!!!
Kotkins dostał szału.![]()
Małż oniemiał.
Technik Wojtek umarł ze śmiechu.
Szał Kotkinsa bywa straszny i śmieszny...wtedy było raczej straszno...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Szymkowa i 101 gości