Moderator: Moderatorzy
moena pisze:Oooo, dzięki wielkie.![]()
![]()
![]()
Jeżeli będzie możliwość dorobienia, to z przyjemnością skorzystam.
Ale jeżeli Małgosia nie będzie mogła powtórzyć, to nie mogę pozbawić ciebie takich czcuszek.
pozdrawiam.
mamaGiny pisze:jasny szlag mój też poszedł![]()
Gosiu,ja zaczekam na całość
vip0 pisze:mamaGiny pisze:jasny szlag mój też poszedł![]()
O rany, Małgoś, ja tak tylko napisałam, żeby wytłumaczyć to, że nie zrobiłam wysyłek...
Przecież wiem, że jesteście w porządku.
A Twoje rzeczy prześlę w osobnym opakowaniu razem ze wszystkimi innymi, jutro rano, więc na 8 marca powinny dojść.
mamaGiny pisze:i porób zdjęcia jakie cudności robiszvip0 pisze:mamaGiny pisze:jasny szlag mój też poszedł![]()
O rany, Małgoś, ja tak tylko napisałam, żeby wytłumaczyć to, że nie zrobiłam wysyłek...
A Twoje rzeczy prześlę w osobnym opakowaniu razem ze wszystkimi innymi, jutro rano, więc na 8 marca powinny dojść.
Ty mnie kobito najpierw podliczi porób zdjęcia jakie cudności robisz
vip0 pisze:mamaGiny pisze:i porób zdjęcia jakie cudności robiszvip0 pisze:mamaGiny pisze:jasny szlag mój też poszedł![]()
Ty mnie kobito najpierw podliczi porób zdjęcia jakie cudności robisz
Ale co ja mam podliczać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości