Hej Miśki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Irisiu, świetna z ciebie akrobatkaA ty chciałaś Dużym pomóc sufit malować?
![]()
Safolku, przepiękna minka, jak zawsze
Karolek(ona) pisze:Duża mnie chciała odać mu, za to drapanie nad ranem - nie czjae bo ja kopie zwir nad kuweta nie nad ranem
ale pan pwoiedzial ze ma swojego w głowie, ciekawe jak mu tam wlazl nie Irka?
zaciekawiony Toffiś
kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Duża mnie chciała odać mu, za to drapanie nad ranem - nie czjae bo ja kopie zwir nad kuweta nie nad ranem
zaciekawiony Toffiś
Nie wiem Toffiku, a to możliwe???![]()
Też lubię drapać..![]()
Karolek(ona) pisze:kalair pisze:Karolek(ona) pisze:Duża mnie chciała odać mu, za to drapanie nad ranem - nie czjae bo ja kopie zwir nad kuweta nie nad ranem
zaciekawiony Toffiś
Nie wiem Toffiku, a to możliwe???![]()
Też lubię drapać..![]()
ja nie wiem, ja tu tylko drapie hyhy
kocurzyca41 pisze:No...obejrzałam filmik i mało trupem nie padłam....Irisia jakieś sporty ekstremalne uprawia....Zwisy ćwiczy....zawału można dostać....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...obejrzałam filmik i mało trupem nie padłam....Irisia jakieś sporty ekstremalne uprawia....Zwisy ćwiczy....zawału można dostać....
Nie jest tak źle. Ona jest faktycznie wyjątkowa pod tym względem.
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:No...obejrzałam filmik i mało trupem nie padłam....Irisia jakieś sporty ekstremalne uprawia....Zwisy ćwiczy....zawału można dostać....
Nie jest tak źle. Ona jest faktycznie wyjątkowa pod tym względem.
Ja dziękuję.Kiedyś Dzidzia na drzewo wlazła.....Trzeba było widzieć jak schodziła....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Animus, januszek, Lifter, zuza i 403 gości