za to straszą mnie Dr.Olą
ma mi zęby czyścić
no za co to wszystko
moja japa jest do Kochania nie do wąchania
Rudolfik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
juana pisze:Jestem cały czas, tylko goopia Duża sama chce często pisać. Dzisiaj przyniosła mi takie wielkie chrupki i powiedziała, że mam je jeść bo są na zęby a wali mi z japy
. No goopia jak nic. Jak ona czegoś nie lubi to też nie je
![]()
Witam nowych gości![]()
Rychosław
Kociama pisze:Ty Rysiek mi tez wali z japy ale tych dużych chrupek nie ruszę![]()
ma mi zęby czyścić
no za co to wszystko
Rudolfik
MaryLux pisze:Kociama pisze:Ty Rysiek mi tez wali z japy ale tych dużych chrupek nie ruszę![]()
ma mi zęby czyścić
no za co to wszystko
Rudolfik
Ja też tych dużych chrup nie ruszę! A czyścić zębów nie pozwolę. To są MOJE zęby!
juana pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ty Rysiek mi tez wali z japy ale tych dużych chrupek nie ruszę![]()
ma mi zęby czyścić
no za co to wszystko
Rudolfik
Ja też tych dużych chrup nie ruszę! A czyścić zębów nie pozwolę. To są MOJE zęby!
I moje też ! Duża mówi, że znowu wepchnie mnie kolanem do transportera i zaniesie na kujanie a potem będą mi czyścić zęby. Bo to niemożliwe, że taki młody a mam osad na zębach. No, mam co w związku z tym?!
.
Rysiek
juana pisze:MaryLux pisze:Kociama pisze:Ty Rysiek mi tez wali z japy ale tych dużych chrupek nie ruszę![]()
ma mi zęby czyścić
no za co to wszystko
Rudolfik
I moje też ! Duża mówi, że znowu wepchnie mnie kolanem do transportera i zaniesie na kujanie a potem będą mi czyścić zęby. Bo to niemożliwe, że taki młody a mam osad na zębach. No, mam co w związku z tym?!
.
Rysiek
Ciepła pisze:ja nawet nie próbuję myć zębów szczególnie Agacie haha![]()
MaryLux pisze:Ciepła pisze:ja nawet nie próbuję myć zębów szczególnie Agacie haha![]()
To spróbuj Ince. Po niej Agatka wyda Ci się grzecznym koteczkiem.
Ciepła pisze:MaryLux pisze:Ciepła pisze:ja nawet nie próbuję myć zębów szczególnie Agacie haha![]()
haha może innym razom
MaryLux pisze:Ciepła pisze:MaryLux pisze:Ciepła pisze:ja nawet nie próbuję myć zębów szczególnie Agacie haha![]()
haha może innym razom
Wymiękasz?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan, Lifter, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 53 gości