RTOZ KAN! PILNIE dt/ds/$$$! KRACH FINANSOWY W KAN!! POMOCY!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 01, 2012 15:45 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Poszło 25pln z mojego bazarku na konto KAN :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Lolcia81

Od: Pt sie 05, 2011 11:01

Post » Czw mar 01, 2012 17:33 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw mar 01, 2012 17:40 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

mój następny :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 02, 2012 8:22 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Moj nieustannie :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Pt mar 02, 2012 10:41 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Lolcia81 pisze:Poszło 25pln z mojego bazarku na konto KAN :1luvu: :1luvu: :1luvu:

SERDECZNE DZIĘKI :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 02, 2012 15:32 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

ametyst55 pisze:http://organizacjepozytku.info/index.php/organizacje/index/35

953 głosy :ok:

Zagłosowane z pracy, z domu nie chciało :?
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pt mar 02, 2012 15:50 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt mar 02, 2012 18:33 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.

Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.

Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza

I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

Obrazek

Kiciu.Yodo :1luvu: , Missko i Przyjaciółko KAN, w imieniu andzelika1952, radomszczańskich futerek i własnym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :ok:

kociamyszo :1luvu: , Przyjaciółko KAN :1luvu: serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 02, 2012 18:34 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o POMOC

Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.

Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.

Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza

I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

Obrazek

Kiciu.Yodo :1luvu: , Missko i Przyjaciółko KAN, w imieniu andzelika1952, radomszczańskich futerek i własnym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :ok:

kociamyszo :1luvu: , Przyjaciółko KAN :1luvu: serdecznie dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob mar 03, 2012 8:59 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

Hanulka pisze:

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

Obrazek

DZIĘKUJEMY BARDZO... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ninakiler

Post » Nie mar 04, 2012 12:17 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

970 :ok: pozdrawiam słonecznie Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie mar 04, 2012 19:22 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

http://organizacjepozytku.info/index.ph ... e/index/35
974 głosy :ok: :ok: :ok:

w niedzielę też głosujemy :!:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon mar 05, 2012 9:08 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

Głosujemy... :dance: :dance2: :dance: :dance2: Głosujemy :dance: :dance2: :dance: :dance2:

ninakiler

Post » Pon mar 05, 2012 15:52 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

ninakiler pisze:

Głosujemy... :dance: :dance2: :dance: :dance2: Głosujemy :dance: :dance2: :dance: :dance2:

I namawiamy znajomych na odpisywanie 1% dla RTOZ :wink:
Obrazek

ametyst55

Post » Pon mar 05, 2012 16:00 Re: RTOZ KAN! PILNIE POTRZEBNE dt/ds/$$$!Koty KAN proszą o P

981 poszedł :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

[poprzednia][następna]