50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 18:59 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do cięcia

śledzę wątek 8)

:ryk: sam tekst "przygarnę kota do 4 miesięcy góra 9 miesięcy" 8O jest delikatnie mówiąc niespójny logicznie :mrgreen:

a fota Frani przecudna :love: :love: :love:

i oczywiście gratulacje :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 01, 2012 23:03 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do cięcia

gratuluję Kinior :D

i w końcu się udało! :piwa:
ZAPRASZAM NA ZAKUPY: SUKIENKI, KOZAKI, BUTY, ROLKI => viewtopic.php?f=27&t=149013

commeta

Od: Czw cze 11, 2009 21:23

Post » Sob mar 03, 2012 9:03 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

O, to już 99 stron 8O :lol:

Za jakieś 2godzinki ruszam na łapankę :twisted: Pogoda piękna! powiedziałam sobie, że nie wracam bez żadnego kota :P :ok: :ok: :ok:

Stópka Stópka... no cóż, zdjęcia mówią same za siebie, ale ja jeszcze też dopowiem :lol: To zupełnie inny kot, to nie ten sam kot. Stópka przychodzi na zawołanie mojej mamy do łóżka, podchodzi do taty, żeby się miziać, rano czasami przychodzi do mojego pokoju, miauczy i robi mi pobudkę :lol: , zwiedza dom, wybiera najlepsze miejscówki; przy kominku, na wersalce, na foteliku, w pościeli. Jest naprawdę bardzo odważna ! Nie powiem, bo czasami jeszcze się płoszy, ale taka już chyba jej natura. ;)

wiem, że jakoś jest beznadziejna :oops:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mój najukochańszy syneczek :lol: :1luvu:
Obrazek

Obrazek

I 2 zdjęcia z ostatniego karmienia. Nie było ślicznego biało-rudego marmurka, co mnie zdziwiło :roll:
Obrazek

I działkowicze; do wycięcia został mi tu jeszcze 1 kocur i 1 kotka.
Obrazek
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob mar 03, 2012 10:46 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

kinia jak z Pulpetem?
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Sob mar 03, 2012 12:07 Re: 50 kotów Darłowo- proszę o głosy w ankiecie sklepu Krakv

kinia098 pisze:
agiis-s pisze:kinia a jak z Pulpetem...martwię się... normalnie się do kota przywiązałam czy co?

W piątek dostałam sms'a że prawdopodobnie odbierają go w sobotę, a w sumie czekają na 100% info, bo jeszcze Pulpet zdrowieje. Na razie cisza. :roll:

:?: :?: :?:

agiis-s

Post » Sob mar 03, 2012 17:19 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Okazało się, że to nie jest Pulpet............... Brak mi słów. Więcej napiszę później, bo za chwilę uciekam.

Złapałam ostatnią kicię z działek.
Obrazek

kinia098

Post » Sob mar 03, 2012 17:59 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Kinga ja rozmawiałam z tymi osobami z Gryfina i mam wrażenie że ktoś mija się tu z prawdą - albo oni albo ty...

agiis-s

Post » Nie mar 04, 2012 8:42 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

agiis-s pisze:Kinga ja rozmawiałam z tymi osobami z Gryfina i mam wrażenie że ktoś mija się tu z prawdą - albo oni albo ty...

Nie rozumiem, o co tu już chodzi.
Wczoraj dostałam wiadomość, że "DS" otrzymał zdjęcia i okazało się, że to jednak nie jest Pulpet.... o zdjęcia prosiłam już dawno, ale jak widać.... Kobieta, która ma kota na DT była pewna, że to on...w smsie napisano mi też, że stan kota w ostatnich dniach bardzo się pogorszył i że zostaje on na DS w DT. Ma narośl w pysiu, mało je, słabnie, traci sierść. Odnośnie priv- nie odpuszczaj sobie sprawy, ja nie mam nic do ukrycia. Nie wiem, o co tutaj chodzi. Po południu zadzwonię do DS, dziś niedziela.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dla porównania fotki Pulpeta
Obrazek

Obrazek
Obrazek

kinia098

Post » Nie mar 04, 2012 9:19 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Złapana kicia :) Jest prześliczna :1luvu:
Obrazek

To ta niunia :)
Obrazek
Metoda: zostawiam nastawioną klatkę łapkę i idę, i co ma się dziać niech się dzieje- znowu się sprawdziła :ryk:

Jemy jemy :) Kotka po lewo, na dole, okropnie smarka.... jak Glucio :( To już staruszka :( Immunactiv (?) jej nie zaszkodzi ?
Obrazek

Jak wrócę do domu, to wrzucę wydatki i wpłaty :)
Obrazek

kinia098

Post » Nie mar 04, 2012 15:01 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

kinia098 pisze:Złapana kicia :) Jest prześliczna :1luvu:
Obrazek

To ta niunia :)
Obrazek
Metoda: zostawiam nastawioną klatkę łapkę i idę, i co ma się dziać niech się dzieje- znowu się sprawdziła :ryk:

O rany, jaka cudowna pstrokatka :D a nawet pstrokotka ;) Stokrotka :mrgreen: Daisy ? ;)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Nie mar 04, 2012 15:10 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Kinga czy to jest ta klaka od zjawki?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pon mar 05, 2012 14:05 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

śliczności :love:

czyli ile masz kiciów złapanych?

betaglukan wyjdzie dużo taniej i mniej trzeba podawać a raczej może tylko pomóc a nie zaszkodzić :)
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 05, 2012 23:24 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Agor-ia - imię jakie dziś nadał jej wet, to Tricolorek :ryk: Ja tam będę do niej Kiciać :P Jest piękna, ale dzika i na dodatek bardzo zestresowana, więc wraca na wolność ;)

Ania- jak już wiesz- nie :mrgreen: Muszę po nią do was jak najszybciej wpaść :ok:

smarti- akurat mam Immunactiv i dlatego o nim pomyślałam :D kiciów więcej złapanych nie mam, dlatego wysterylizowałam dziś kicię u siebie :( nie chciałam jej męczyć, bo widzę, że się bardzo stresuje.... ( w dodatku uciekła mi dziś w łazience, a potem wyślizgnęła się nam z transportera u weta... ), a nawet nie miałabym kiedy złapać reszty do "kolekcji" :( w sobotę będę znowu polować, może tym razem uda mi się złapać coś więcej :ok:

Na FB znalazły się dwie osoby, które zasponsorują kastrację Amorka i Maciusia :dance: :dance2:

Całą zimę nie widziałam kocura i kotki ze stada Malizny bez łapki. W sobotę w końcu ujrzałam te dwa futerka wygrzewające się w słońcu ! Nawet nie wiecie, jak się ucieszyłam, że są i żyją :D

WPŁATY:
- 30zł- Szalony Kot,
- 50zł- Anna Sz., Warszawa,

WYDATKI:
- 120zł- sterylizacja młodej Tricolorki z działek,
- 5,40zł- bilety,
- 7,55zł- 2 saszetki Kitekata (3zł) + suchy Whiskas (4,55zł)
Obrazek

kinia098

Post » Wto mar 06, 2012 0:11 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

kinia098 pisze:Agor-ia - imię jakie dziś nadał jej wet, to Tricolorek :ryk: Ja tam będę do niej Kiciać :P Jest piękna, ale dzika i na dodatek bardzo zestresowana, więc wraca na wolność ;)

No paczcie, jaka maupa kolorowa ;) A szkoda, mlodziutko wyglada.

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Wto mar 06, 2012 0:18 Re: 50 kotów Darłowo-czas sterylek..Najtwardsze sztuki do ci

Agor-ia pisze:
kinia098 pisze:Agor-ia - imię jakie dziś nadał jej wet, to Tricolorek :ryk: Ja tam będę do niej Kiciać :P Jest piękna, ale dzika i na dodatek bardzo zestresowana, więc wraca na wolność ;)

No paczcie, jaka maupa kolorowa ;) A szkoda, mlodziutko wyglada.

Bo jest młodziutka :) Roku na pewno jeszcze nie ma :) Ale za późno już chyba na socjalizację :(
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]