Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:smarti - najpierw wizyta pa a potem to się już wszystko dogra jak będzie warto![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Myslę że to moja wina, szczepienie i za tydzień odrobaczenie to chyba za duzo dla takiego maleństwa, za bardzo ją osłabiłam, teraz wiem że po odrobaczeniu powinnam podać parafinę, wtedy nie wiedziałam.
smarti pisze:chyba odwrotnie,bo szczepi się odrobaczonego zwierzaczka a nie odwrotnie.
ale Joanna- myślę że musiała mieć jakąś chorobę w sobie.Po jednokrotnym odrobaczeniu prawidlową dawką się nie umiera ,nie przesadzajmy..
Marzenia11 pisze:joanna3113 pisze:Myslę że to moja wina, szczepienie i za tydzień odrobaczenie to chyba za duzo dla takiego maleństwa, za bardzo ją osłabiłam, teraz wiem że po odrobaczeniu powinnam podać parafinę, wtedy nie wiedziałam.
Nie, szczepi się tydzien po odrobaczeniu więc postąpilas standardowo. A z parafiną to i ja teraz już będę uważać i ją w standardzie stosować.
Jeśli już to osłabiły ją robale ktore miała w sobie o czym w żadnym wypadku nie mogłaś wiedzieć.
wat pisze:Rysia dziś umarła.
Rudzik, który mieszkał u mnie też już nie żyje. Za to ten kot, który został przygarnięty tydzień temu w bardzo złym stanie ma się jakby lepiej, bardzo chętnie je
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Marmotka i 104 gości