Temat postu: Re: Parapetnik 2 sztuki do sprzedaży Odpowiedz z cytatem
Jaki kolorek został ?
Post Wysłany: Sob Sty 21, 2012 12:18
......................................................................................................................................................................
ilgatto
Rozumiem,że do sprzedania są te, które są widoczne na zdjęciach. Poproszę o jeden-lepszy byłby ten z siedzącym kotkiem, ale jeśli go nie ma , to poproszę ten drugi.

Post Wysłany: Sob Sty 21, 2012 15:47
......................................................................................................................................................................
Kropka-Kreska
Ja tez chce

Post Wysłany: Sob Sty 21, 2012 16:13
krakusik8
Są dwie sztuki - jeden niebieski ( z tym że nie pamiętam czy spód jest identyczny jak na zdjęciu,bo mam już w pracy ) drugi jest szary w kratkę - w rzeczywistości o wiele ładniejszy niż wyszedł na zdjęciu.
Ślicznie dziękuję za zainteresowanie i chęć zakupu

Kropka-Kreska była pierwsza, więc może wybierać który chce, żeby było sprawiedliwie.
Ilgatto - musimy poczekać na decyzję Kropka-Kreska.
Ale oba są milutkie i cieplutkie i na pewno kotom się spodobają a koty u Rustie będą mieć pełne miseczki.

Rezerwuję oba i czekam na decyzje.
Post Wysłany: Sob Sty 21, 2012 23:56
.............................................................................................................................................................
Gwoli wyjaśnienia:
Kropka -kreska "będąc pierwszą" zapytała o kolor, ja od razu pisałam na którym mi bardziej zależy (wystarczy czytać ze zrozumieniem i spojrzeć na godziny postów).Ponieważ jednak napisałam, że jeśli nie będzie pierwszego wezmę drugi, to nie będę robić z "gęby cholewy". Tym bardziej,że pieniążki będą na koty w potrzebie. O nr konta prosiłam na pw już wczoraj, o godz.17.17. Nie wycofuję się.