Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 13:48 Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

i wysłać kurierem do Wrocka. Wcześniej oczywiście wyślę na konto potrzebne pieniądze. Bardzo proszę o pomoc, chodzi o chorą drobinkę - białaczka. Niestety na Białobrzeskiej nie chcą wysłać intronu, odbiór tylko osobisty. Kurier odbierający intron przewióżłby go w pojemniku z lodem - zgłosiłby się pod wyznaczony adres. Chodzi tylko o to, żeby odebrać fiolkę i wydać kurierowi. Nie wiem, czemu tak - ale ponoć nie wysyłają. Byłabym bardzo wdzięczna - i moja Harcerka bardzo, bardzo także :) Wdzięczność na wagę kociego życia :1luvu:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw mar 01, 2012 14:01 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

pw

Edit: będę w tej okolicy dziś ok. 16-tej więc jeśli chcesz odbiorę
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Czw mar 01, 2012 17:44 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Kurcze, za póżno weszłam :cry: :cry: :cry: Receptę - bo okazuje się, że jest potrzebna - bedę miała dopiero jutro. Ale dziękuję bardzo za to, że chciałaś pomóc :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 17:49 przez mamucik, łącznie edytowano 1 raz
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Czw mar 01, 2012 17:48 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Mamuciku, ja będę dzisiaj :), tylko nie wiem, czy Edytka nie zabrała już.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw mar 01, 2012 17:52 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Arielku - dopiero teraz doczytałam wiadomość od Edytki - jutro dopiero recepta, pierwotnie usłyszałam, że nie potrzebna. Więc jeśli Edytka nie mogłaby w przyszłym tygodniu ( receptę można przesłać im skanem ), a dobre wiatry zaprowadziłyby Ciebie w tamtą okolicę - to :1luvu:

mamucik

Post » Czw mar 01, 2012 17:55 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Któraś z nas na pewno w przyszłym tygodniu będzie, więc myślę, że to żaden problem.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw mar 01, 2012 21:07 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

Spokojnie - w przyszłym tygodniu TŻ pewnie ze 3 lub 4 razy odbierze mnie z tamtąd w drodze do domu więc ogarnę temat. I tak będe tam bez specjalnej wyprawy.
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2012 10:52 przez EdytaB_a, łącznie edytowano 1 raz
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde

EdytaB_a

Post » Czw mar 01, 2012 21:09 Re: Czy ktoś mógłby odebrać interferon z Białobrzeskiej W-WA

mamucik pisze: ( receptę można przesłać im skanem ), :1luvu:

edytek1@o2.pl

EdytaB_a