Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 21:35 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Oj dana, dana, welino kochana,
Ja żem ogłupiała, tak że głowa mała
Bo ciągle pracuję, dutków nie widuję
Oj dana, dana, łup cup!

I z przytupem na ludowo, hej!

I kujawiaczek czy poleczka jakowaś... Tylko nie wiem kto będzie tańczył, skoro my wszystkie wokalnie jesteśmy akurat uzdolnione, a sygitka w ciąży...
A, może mięta, skoro się ujawniła?

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Wto lut 28, 2012 21:40 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

No to repertuar mamy "raz na ludowo ",a tancerką będzie mięta :mrgreen:

Oczywiście to nie do Ciebie :mrgreen:
Umcirymci dała bym Ci,ale nie dum tylko sprzedum... i przytup

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto lut 28, 2012 21:46 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Ja tam mogę stękać do rytmu.. :mrgreen: :lol: i syczeć... A z tańców, to chód kaczki mogę zaprezentować. Wychodzi mi znakomicie. 8) :twisted:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto lut 28, 2012 21:52 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

sygitka21 pisze:Ja tam mogę stękać do rytmu.. :mrgreen: :lol: i syczeć... A z tańców, to chód kaczki mogę zaprezentować. Wychodzi mi znakomicie. 8) :twisted:

Zanim się zorganizujemy,będziesz już po wszystkim.A Tomeczek z Madzią Ani będą orkiestrą :mrgreen:

welina

Post » Wto lut 28, 2012 22:58 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Do takiego chóru to ja też mogę się zapisać :D . Wreszcie byłoby miejsce gdzie moje "zdolności" miałyby zastosowanie :ryk: .

Ja co prawda nie mam papugi do budzenia ale jest w domu taki jeden na czterech łapach, który niby tylko przychodzi do łóżka i się patrzy... Ale od tego patrzenia człowiek się sam budzi... Nawet miauczeć nie musi... :kotek:
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro lut 29, 2012 13:58 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Alfa, a nie myślał ten Twój kociamber o karierze w horrorach?? Coś by dorobił do domowego budżetu... :twisted:

sygitka21

Post » Śro lut 29, 2012 14:56 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

sygitka21 pisze:Alfa, a nie myślał ten Twój kociamber o karierze w horrorach?? Coś by dorobił do domowego budżetu... :twisted:

Chyba nie myślał ale według mnie spokojnie by się nadawał :ryk: .
Jak pozwolisz to mu to delikatnie zasugeruję :D . Choć na karmę dorobi bo wybredny diabeł jak nie wiem co.... A pamiętam jak takiego głodomora przywiozłam od Izy71koty co to wszystko zajadał i nic nie wybrzydzał... Jak to się rozpuścił :( .
Obrazek Obrazek

AlfaLS

Od: Pon sie 10, 2009 22:07

Post » Śro lut 29, 2012 16:54 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Wpadłam doczytać a tu śpiewy chóralne :lol:
Mi słoń na ucho nadepnął więc się nie przyłączę :mrgreen:
Pozdrawiam :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Śro lut 29, 2012 18:14 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Broszka, wlasnie do tego choru bardzo sie nadajesz :mrgreen:

Plan (wg agiag z poprzedniej strony) jest taki, ze beda nam placili za niespiewanie. Oprawa taneczna: mieta i sygitka :P Kot AllfaLS bedzie robil za hipnotyzera 8) Konferansjerem moze byc papuga :ryk:

I zeby nie bylo, ze nia mam zadnego wkladu
(na melodie oj dana oj dana)

zebraly sie baby do niewielkiej kupy
planuja spiewaniem zarobic na buty
oj dana, oj dana, moje drogie panie
niewiele zarobisz do kotleta pianiem

nad druga zwrotka musze troche popracowac :wink:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Śro lut 29, 2012 21:25 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Popi - pięknie nam się repertuar poszerza :)

A to specjalnie dla Broszki:
Nie wstydaj się Broszka, dana, moja dana
Tylko śpiewaj w chórze od samego rana
Toć śpiewamy lepiej niż pod lasem wilki
I tak se zarobim na nowiuśkie szpilki

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Czw mar 01, 2012 7:44 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

agiag- jakie to piękne, chlip, clip...Wzruszyłam się czy cuuuśśś, :1luvu: :mrgreen:
(a może to hormony...??? :twisted: :roll: )

sygitka21

Post » Czw mar 01, 2012 18:31 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

agiag pisze:Popi - pięknie nam się repertuar poszerza :)

:ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt mar 02, 2012 11:00 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

No jakie zdolne dziewczyny są na moim wątku Obrazek Mnie zamuliła pogoda i żadnej pioseneczki wymyślić nie potrafię 8) Co drugi dzień wiosna.Zwierzaki też jakieś spokojniejsze,oczywiście oprócz wampirzycy.Urosły jej takie szpony,że głowa boli.Chyba będę musiała wybrać się do lecznicy .Znów spory wydatek,bo pozwala tylko przy swojej WETCE,więc będę musiała zamówić wizytę.Ona ją przytula całuje i jakoś daje sobie obciąć .Wyglądam jakbym miała świerzba od jej moszczenia.Już nie wspomnę jak to boli :(

A jeszcze niedawno była taka słodka :roll:

Obrazek

welina

Post » Pt mar 02, 2012 11:24 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

witaj welnko.
ta od Zochy odezywała się ?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 02, 2012 11:50 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

welina pisze:No jakie zdolne dziewczyny są na moim wątku Obrazek Mnie zamuliła pogoda i żadnej pioseneczki wymyślić nie potrafię 8) Co drugi dzień wiosna.Zwierzaki też jakieś spokojniejsze,oczywiście oprócz wampirzycy.Urosły jej takie szpony,że głowa boli.Chyba będę musiała wybrać się do lecznicy .Znów spory wydatek,bo pozwala tylko przy swojej WETCE,więc będę musiała zamówić wizytę.Ona ją przytula całuje i jakoś daje sobie obciąć .Wyglądam jakbym miała świerzba od jej moszczenia.Już nie wspomnę jak to boli :(

A jeszcze niedawno była taka słodka :roll:

Obrazek

Ale slodziak :1luvu: I cos mi sie wydaje, ze wczoraj skonczyla 9 miesiecy :!:

Wspolczuje zadrapan, ja swoim tez nie umiem obciac pazurow, na szczescie wyrosly juz z drapania.

agiag pisze:Popi - pięknie nam się repertuar poszerza :)

Kiedy zarobimy wielkie sztaby zlota
Bedzie i na buty dla twojego kota :mrgreen:

Milego dnia :D

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

[poprzednia][następna]