Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 18:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Cicho baby :lol: :lol:
Było kilka bannerków i w tym kolejność zdjęć się pomyliła. Stąd pomyłka.. :oops: :mrgreen:

Gosia, zmieniaj, bo zaczniesz na Punia Zośka wołać. :lol:
edit:No. :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 18:29 przez kalair, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 01, 2012 18:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Ej, Gosia, zaczaj się i łap. Nie kombinuj ;)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw mar 01, 2012 18:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze:Cicho baby :lol: :lol:
Było kilka bannerków i w tym kolejność zdjęć się pomyliła. Stąd pomyłka.. :oops: :mrgreen:

Zmieniłam :mrgreen: .
Coś Ty, Bożenka, ich nie sposób na żywo pomylić :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 01, 2012 18:31 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

a Plamek to ma też taki trójkącik na nosku jak przystojniak od "kombinowania" waszej Dużej
Buba

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Czw mar 01, 2012 18:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

liszyca pisze:Ej, Gosia, zaczaj się i łap. Nie kombinuj ;)

Ale Aneczka, co potem? :(
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Czw mar 01, 2012 18:34 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze: Gosia, zmieniaj, bo zaczniesz na Punia Zośka wołać. :lol:

no co ty.... jako szpieg naocznie stwierdziłam ze Punio od Zosi się różni... i to bardzo :)
nie tylko "upierzeniem" ale i charakterem, gabarytami.... wszystkim...
Zosia ucieka przed wszystkimi których nie zna...Punio od razu motorek włącza......

Gosia cholerka...spać nie będę mogła zdaje mi się.... :oops:

jak to co potem...?
potem to ja ci go ukradnę a Punia zostawię dla innych :P
taka bedę.....
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 01, 2012 18:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

vip0 pisze:
kalair pisze:Cicho baby :lol: :lol:

Zmieniłam :mrgreen: .
Coś Ty, Bożenka, ich nie sposób na żywo pomylić :ryk: .

A w to nie wątpię! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 01, 2012 18:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

dinzoo pisze:a Plamek to ma też taki trójkącik na nosku jak przystojniak od "kombinowania" waszej Dużej
Buba

No...taki ma równiutki ten trójkącik, tylko w innym kolorze.
Plamek to wogóle jest bardzo ładny, chociaż juz nie najmłodszy. I przystojny bardzo jest.
Punio zazdraszczający

vip

Post » Czw mar 01, 2012 18:36 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
kalair pisze: Gosia, zmieniaj, bo zaczniesz na Punia Zośka wołać. :lol:

no co ty.... jako szpieg naocznie stwierdziłam ze Punio od Zosi się różni... i to bardzo :)
nie tylko "upierzeniem" ale i charakterem, gabarytami.... wszystkim...
Zosia ucieka przed wszystkimi których nie zna...Punio od razu motorek włącza......

Gosia cholerka...spać nie będę mogła zdaje mi się.... :oops:

jak to co potem...?
taka bedę.....

No tak, nic się nie ukryje....zwłaszcza duuuuzy Punio. :lol:

A to wielkie rude bezdomne też śliczne. Misio.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 01, 2012 18:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

johaśka pisze:
jak to co potem...?
taka bedę.....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Czw mar 01, 2012 18:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

A moja tymczasia to się cioteczkom nie podoba? Hmm? Zapraszam na watek do podziwiania, natentychmiast :wink:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw mar 01, 2012 18:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

kalair pisze: No tak, nic się nie ukryje....zwłaszcza duuuuzy Punio. :lol:

A to wielkie rude bezdomne też śliczne. Misio.

Oj tak, Puśka mojego nic nie jest w stanie ukryć :mrgreen: .
A co do dużego, to właśnie w jego kierunku kombinacje różne odstawiam :mrgreen: .
Póki co, umysłowe.

vip

Post » Czw mar 01, 2012 18:44 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:A moja tymczasia to się cioteczkom nie podoba? Hmm? Zapraszam na watek do podziwiania, natentychmiast :wink:

Jak się nie podoba, co sie nie podoba? :evil:
Co dzień jesteśmy u Klakiera i Bajeczki, Ważkę podziwiamy, nawet pisaliśmy na jakimś wątku, że taka urodziwa, że tylko patrzeć, jak odleci :D .
I to pynio takie ciapate na czarno, jak u Plama mojego! :1luvu:
Cud miód dziewczynka!
Dorota, jak Ty sobie wyobrażasz, że ja bym choć raz dziennie do Klakierka nie zajrzała? :mrgreen:

vip

Post » Czw mar 01, 2012 19:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Bazyliszkowa pisze:A moja tymczasia to się cioteczkom nie podoba? Hmm? Zapraszam na watek do podziwiania, natentychmiast :wink:

mówisz o tej pingwince slicznej?
ja już nic nie mowię bo daaawno podczytuję niej.... ale mam nieugiętego chlopa w domu.....
może by go zamienić na kota? :smiech3:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw mar 01, 2012 19:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów...moja Legia Cudzoziemska :-)

Tak, to jest właśnie Ważka:

Obrazek

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]