krynia08 pisze:Aneta.I pisze:Kurde, urlop mi się chyba przesunie..
idż do dyrektora i powiedz ze chcesz być wolna jak krynia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Albo Ania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:Aneta.I pisze:Kurde, urlop mi się chyba przesunie..
idż do dyrektora i powiedz ze chcesz być wolna jak krynia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Zara przekażę, ino skonwertuję. Ciekawość, co Aneta wybierze, w końcu nie każdy lubi pieniądze
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Zara przekażę, ino skonwertuję. Ciekawość, co Aneta wybierze, w końcu nie każdy lubi pieniądze
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Ale, że o co chodzi??
Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Ale, że o co chodzi??
krynia08 pisze:Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Ale, że o co chodzi??
jak to co? bezrobocie![]()
Aneta.I pisze:Ja tu w pocie chleba na kawałek czoła pracuję
Bezrobocie też zaliczone mam, więc spoko
Trza tyrać.., bo kto wie, może wiek emerytalny obniżą i emerytury doczekam![]()
![]()
![]()
![]()
AniaWrocław pisze:Aneta.I pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:Ania pokaż tego białego kotaniech zobaczą śliczności ... Ania ma płatne siedzenie ja nie
![]()
wybieraj Anetko
![]()
Ale, że o co chodzi??
Rozchodzi się o prezent od Kryni dla moich talibów. Na prezencie leży Polpot
Uploaded with ImageShack.us
Użytkownicy przeglądający ten dział: AdsBot [Google], kasiek1510 i 1407 gości