mam wrażenie, że on jest mega głodny ....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yenna776 pisze:liwia
1. Nie mogę, bo zapodziałam gdzieś książeczkę ze wszystkimi papierami w czasie przeprowadzki, rudy ma założoną nową. Wetów obskoczyłam kilku z wynikami, żaden nie zauważył nic nadzwyczajnego.
2. Tak, mam mu dawać surowe, żeby czymś się zaraził?
3. To co powiesz na Whiskasa albo KK? Co w takim razie dawać kotu, co nie jest "śmieciowe"? Wszyscy weci, których znam w takim razie są głupi i niedouczeni, bo jak jeden polecają Hill'sa
Liwia pisze:2. Ale czym się ma zarazić? Podstawy wiedzy i higieny - i wszystko jest ok.
Yenna776 pisze:liwia
1. Nie mogę, bo zapodziałam gdzieś książeczkę ze wszystkimi papierami w czasie przeprowadzki, rudy ma założoną nową. Wetów obskoczyłam kilku z wynikami, żaden nie zauważył nic nadzwyczajnego.
2. Tak, mam mu dawać surowe, żeby czymś się zaraził?
3. To co powiesz na Whiskasa albo KK? Co w takim razie dawać kotu, co nie jest "śmieciowe"? Wszyscy weci, których znam w takim razie są głupi i niedouczeni, bo jak jeden polecają Hill'sa
spinca Dzisiaj na przykład zjadł pół chałki rano, co dla mnie jest wyczynem, plus 90 g Hill'sa, którego nasypałam mu zaraz jak wstałam.
Liwia pisze:Betelgeuse - a masz jakiś link? Bardzo mnie interesują te problemy, a przyznam, że w znalezionych przeze mnie pojawia się info, że tokso ginie w mrozie. Możemy przejść na pw - coby nie śmiecić. Bardzo byłabym Ci zobowiązana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 77 gości