jakie i czy wogole beda kolejne edycje-zalezy przede wszystkim od tego, czy znajdzie sie ktos, kto bedzie w stanie poprowadzic kolejne konkursy.
Moderator: Moderatorzy
agatka13 pisze:rudy kociak pisze:agatka13 pisze:Że nasz ToiToiek?
Mnie tak wyszło,że Tojek załapał się na pudło,ale jak napisałam nie miałam czasu na ponowne sprawdzenie oddanych głosów.Z Tojka przystojny kawaler,więc co nie należy się mu tytuł wicemistera?
No oczywiście że się mu należy, to jest koto-pies, naprawdę jest nadzwyczajny, wyjątkowy (jak wszystkie kotki)
A może następny konkurs na koty siedzące, rozwalone w pudłach, koszach, kartonach? Albo na kocią yogę- czyli różne śmieszne kocie wygibasy?
rudy kociak pisze:Wczoraj zadałam sobie trud policzenia głosów i zastrzegam,że to są wyliczenia ostrożne i według mojego liczenia wychodzi,że najwięcej głosów zebrała Yoda,na drugim miejscu Myszka od Myszolandii i tutaj wg.moich wyliczeń taką samą liczbę głosów zebrała Buba.Z facetów najwięcej głosów zebrał Puć,następny jest Mieczysław od Gibutkowej,trzeci w kolejności Tojek.Proszę nie sugerować się tymi wyliczeniami,ponieważ nie miałam możliwości sprawdzenia z braku czasu.Może jak cioteczka Kociara rozwiąże sprawę komputera to zweryfikuje moje wyliczenia.
Gibutkowa pisze:Jako że wszyscy w napięciu czekają na wyniki to wykorzystam okazję niecnie![]()
Komu komu, bo idę do domu![]()
Jest na DT u Dagi viewtopic.php?f=1&t=134504&start=720 i jest PRZEPIĘKNY
jaaana pisze:Licz, licz, żebyś do północy zdążyła. Bo od północy będzie przerwa techniczna.
Miss: 6, 20, 22
Mister: 8, 26, 31
Miss: 22, 6, 20
Mister: 26, 8, 31
bubor pisze:Stwierdzę nieśmiało że gdyby nie to przekombinowane głosowanie to głosując tak jak dawniej czyli jednym głosem na jednego kandydata wszystko byłoby duuuużo prostsze .![]()
W takim układzie nasze głosy przyznałem od najwyższej do najniższej liczby punktów
Miss: 6, 20, 22
Mister: 8, 26, 31
Miss: 22, 6, 20
Mister: 26, 8, 31
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości