*Lubelskie Tymczasy*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 22:18 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Ja na chwilkę, bo pracy dużo.

Klara znowu chciała konkurs to jej załatwiłam ;)
Pomożecie karmę wygrać? Moja podblokowe towarzystwo bardzo się z niej ucieszy.
Klikać można codziennie 1 raz.
Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc.

https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5532

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lut 28, 2012 22:43 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Ja już zagłosowałam dzisiaj. Klarcia piękna :)

U doktorek byłam niedawno bardzo i nie mówiły o kociaku.
Pewnie to świeży nabytek.
U mnie strych odpada - roboty remontowe, a Jaś musi być izolowany na razie.
Świerzb odrasta mu ciągle :evil: .
No i finanse bez zmian.
DT zamknięty do odwołania.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Wto lut 28, 2012 23:03 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

maueczarne pisze:Ja na chwilkę, bo pracy dużo.

Klara znowu chciała konkurs to jej załatwiłam ;)
Pomożecie karmę wygrać? Moja podblokowe towarzystwo bardzo się z niej ucieszy.
Klikać można codziennie 1 raz.
Będziemy bardzo wdzięczne za pomoc.

https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=5532

Kliknęłam i postaram się pamiętać codziennie :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Wto lut 28, 2012 23:08 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

no to klikłam i ja :)

vincent_vader

Od: Śro lis 25, 2009 21:36

Post » Śro lut 29, 2012 9:16 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Vincent, maueczarne, czy znacie ( znacie :twisted: ) strony, fora itp, gdzie można pokazac, sprzedac swoje wyroby - rekodzieła???

Anda

Post » Śro lut 29, 2012 9:38 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Dzięki dziewczyny :) To kliknijcie i dzisiaj. Ja próbuję z różnych przeglądarek, może też podliczą hehe.

Anda pisze:Vincent, maueczarne, czy znacie ( znacie :twisted: ) strony, fora itp, gdzie można pokazac, sprzedac swoje wyroby - rekodzieła???

Sporo tego teraz jest. Wpisz w google "galeria rękodzieła" i wyskoczy Ci sporo galerii. Nie wiem o jakie rękodzieło chodzi, bo galerie czasami nastawione są na konkretne produkty. Ja współpracuję z kuferart.pl, artillo.pl, opena.pl i za moment rozpoczynam współpracę z Art-Madam. Jeśli chodzi o biżuterię uważałabym na sprzedaż przez internet, ponieważ według naszego prawa sprzedawać biżuterię można tylko jeśli posiada się działalność gospodarczą i odprowadza podatek.
Z pewnością przestrzegam przed współpracą z galeriami wylęgarnia.pl, antypodymody i modna.pl. Mają złą opinię i są z nimi duże problemy.
Można jeszcze próbować z allegro, ale tam ceny są tak niepoważnie zaniżane, że jak ktoś chce sprzedać coś i zarobić to najczęściej się nie udaje.

Anda jak coś pisz, wszystko wytłumaczę. Sprzedaję już w galeriach ponad 3 lata.

maueczarne

Post » Śro lut 29, 2012 11:12 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Chodzi o moja szwagierkę.
Ona ma działalnośc, więc nie problem z tym.
Zajmuje się różnymi takimi drobiazgami - haftuje takie maluskie obrazki, robi różne ozdoby, dekupaż :), no rózności - bizuterii nie robi raczej.
Pogadam z nią jak wróce z roboty.

Anda

Post » Śro lut 29, 2012 11:15 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Maue chciałabym zamówić do bransoletki kolczyki z fioletowych kamieni - kiedyś wspominałam.
i dwa koty :)

Anda

Post » Śro lut 29, 2012 13:16 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

no kurcze, dobrze wiedzieć maueczarne, bo ja chciałam wystartować wkrotce na Wylęgarni wlaśnie ze swoimi biżutkami. Się posłucham rad bardziej doświadczonej. :|

Nie, nie stanowię nijakiej konkurencji, maue, bo ja ze sznurków wyplatam, to całkiem inne rzeczy niż Ty robisz :)

Czy Panie zagłosowały już dziś w konkursie o żarełko dla przyblokowych koteczków?

Anda, wynosimy się stąd na wątek biżuteryjny do małej. Która to szwagierka?

vincent_vader

Post » Śro lut 29, 2012 13:43 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

vincent_vader pisze:... Która to szwagierka?

Mam jedną 8) , a nie mówię o bratowej :mrgreen:

Anda

Post » Śro lut 29, 2012 14:02 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Anda pisze:Mam jedną 8)

no wiem, ze nie bratowa ;p
ale sie gubie w tych rodzinnych koligacjach :oops:
Darka żona...nie, siostra Jot.? HANIA???

Bo tak mi przyszło do głowy... może sklepik internetowy, wspólny z rękodziełem, hm? Ja mogę zrobić grafe, Paw. jakiegoś cms-a przysposobi albo joomle cycus.... i będziem wystawiać. Może MC* też zechce do spólki??? Pomysł niegupi, co nie? Ja DG* nie mam:(

mc* skrótowo mauecarne;)
dg* = działalność gospodarcza

Pańcio Vincenta został wciągnięty do głosowania na łiskasowe żarełko :)

vincent_vader

Post » Śro lut 29, 2012 21:36 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Wylęgarnię odradzam, bo już kilka razy dziewczyny długo czekały na przelewy, a kontaktu z właścicielami nie było. W wakacje było tak, że obawiały się, że w ogóle zostały oszukane.
Z modną odradzam próby. Wymagają od twórców, a potem brzydko mówiąc totalnie ich olewają. Faktur brak, przelewy z opóźnieniami, czepianie się o cokolwiek i brzydkie zachowania wobec klientów. Kontakt graniczy z cudem. Ja miałam przez nich sporo nerwów a na koniec wyszłam z interesu stratna. Grrr.

Ja DG nie mam. Mama ma a ja tylko sprytnie się pod nią podpięłam :mrgreen:

Chętnie do sklepiku mogę dołączyć w razie czego. Ja mam swoją stronkę (maueczarne.com) taką prowizoryczną dzięki uprzejmości przyjaciela. Współpracuję z galeriami i u mamy w sklepie sprzedaję głównie ślubną.

VV a jaką robisz? Pochwalisz się zdjęciami? Pokaż co masz to podpowiem gdzie możesz zgłoszenie wysłać.

W razie pytań piszcie. Podzielę się wiedzą i doświadczeniem ;)

Za pomoc w głosowaniu dziękuję! :) Nawet mojej mamy klientki zostały w głosownie wciągnięte hehe.

maueczarne

Post » Czw mar 01, 2012 0:29 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

maue, kochane jesteś, psieczucie starej wariatki nie myli :)

napisze PW zeby tu nie śmiecić ;)

vincent_vader

Post » Czw mar 01, 2012 12:56 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu dom.

Moje skrzynka wiadomości stoi otworem ;) zapraszam

maueczarne

Post » Pon mar 05, 2012 19:58 Re: *Lubelskie Tymczasy* EmSi reaktywacja :( straciła znowu

Macie pomysł jak mogę rozkleić Klarze kołtuna po maści? Masakra. Tak się splątało, że cały bok musiałabym golić, więc wolę jakoś spróbować to rozkleić.

maueczarne

[poprzednia][następna]