Pakt Czarownic XXXI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 15:59 Re: Pakt Czarownic XXXI

A u mnie bura szmata wisi :( dobre jest to że,padac przestało i nie wieje :) Okno uchylone -kota niucha powietrze :1luvu:
Przynajmniej mnie nie molestuje :twisted:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Śro lut 29, 2012 16:42 Re: Pakt Czarownic XXXI

AYO - ale fajowa fryzura z pazurem :ok: . Kolorek w grzywie extra :ok:

U mnie też słonko...że tak dobiję tych co szarą szmatę mają :wink:

Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 11:32 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 1 raz

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro lut 29, 2012 17:25 Re: Pakt Czarownic XXXI

No,facet przecież,nie :twisted: A ze,dorosły? Cóż z tego?Oni nigdy nie dorastają :mrgreen: Jeszcze jedynak :roll: Znałam takiego jednego-pożyczyć komuś dwie łyżeczki cukru -to był problem bo to JEGO cukier :evil: Mamunia tak nauczyła synusia,no :evil:

Ciesz się słoneczkiem bo jak ta bura szmata przejdzie do Ciebie to.... :twisted: :wink:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro lut 29, 2012 18:43 Re: Pakt Czarownic XXXI

kotka doroty pisze:No,facet przecież,nie :twisted: A ze,dorosły? Cóż z tego?Oni nigdy nie dorastają :mrgreen: Jeszcze jedynak :roll: Znałam takiego jednego-pożyczyć komuś dwie łyżeczki cukru -to był problem bo to JEGO cukier :evil: Mamunia tak nauczyła synusia,no :evil:

Ciesz się słoneczkiem bo jak ta bura szmata przejdzie do Ciebie to.... :twisted: :wink:

No właśnie jedynak ale...życie go nie rozpieszczało (mama tym bardziej bo borykała się z rakiem i zmarła zanim skończył szkołę...)myślałam, że przez to jest NORMALNYM jedynakiem wrrr...

Nie strasz burą szmatą bo...jeśli znów zacznie padać to ja nie będę mieć drogi tylko Woodstock
Taki widok był z okna pod moja bramą wjazdową
Obrazek

A tak się szło...
Obrazek

Więc odpędzić proszę już wszelkie szare szmaty znad mojego kawałka nieba ...

Asia_Siunia

Post » Śro lut 29, 2012 19:37 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asiunia gdzies ta natura jedynaka musi znaleśc ujscie :mrgreen: i czasami robi to w najmniej odpowiednim momencie :twisted: taka kaarma.
A co do szarej szmaty ,to Ty jestes naczelna mietła,machaj więc ta drapachą i rozpędzaj te bure chmurzyska z naszych kawałków nieba :ryk:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro lut 29, 2012 19:39 Re: Pakt Czarownic XXXI

Jak naturze chce się lać - to nich znajdzie inny kibel :!: A od nadgorliwego machania miotła to można dostać cycków do pępka a ja nie zainwestowałam jeszcze w sportowy biustonosz. No ale jak za często trza będzie tą mietła wymachiwać to wyjdzie że sportowy stanik to rzecz niezbędna naczelnej mietły :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Śro lut 29, 2012 19:51 Re: Pakt Czarownic XXXI

Jak uznasz ze,od tego wymachiwania mietłą z biustem masz cos nie teges i potrzebny jest sportowy biustonosz to ja siem dołożę jakem kotka doroty.Rzekłam O! :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Śro lut 29, 2012 21:11 Re: Pakt Czarownic XXXI

kotka doroty pisze:Jak uznasz ze,od tego wymachiwania mietłą z biustem masz cos nie teges i potrzebny jest sportowy biustonosz to ja siem dołożę jakem kotka doroty.Rzekłam O! :mrgreen:

:ok: :ryk:

Asia_Siunia

Post » Czw mar 01, 2012 11:35 Re: Pakt Czarownic XXXI

Tadam :surprise: Zwycięzcą lutowego głosowania zostały Koty z Zakopanego :!: :!: :!:

pakiet ogłoszeń wędruje zaś do któregoś z kotów z PKP/PKS w Poznaniu
:!: :!: :!:

Niniejszym ogłaszam wiec, że mamy marzec i możemy się rozejrzeć za nowymi kandydaturami :mrgreen:

Asia_Siunia

Post » Czw mar 01, 2012 12:16 Re: Pakt Czarownic XXXI

Asia_Siunia pisze:Tadam :surprise: Zwycięzcą lutowego głosowania zostały Koty z Zakopanego :!: :!: :!:

Niniejszym ogłaszam wiec, że mamy marzec i możemy się rozejrzeć za nowymi kandydaturami :mrgreen:

Ja się w takim razie grzecznie pytam, co koty z Zakopanego mają teraz zrobić? Pewnie gdyby doczytały, to by wiedziały :oops: , ale one okrutnie zajęte są hej!. Np Hannibal Lecter ( obsługiwany przez pręty klatki kijkami z różnymi końcówkami, na które i tak rzuca się plując) całą energię zużywa by jak najbardziej śmierdzieć :mrgreen: Jest w piwnicy, a i tak charakterystyczna woń roznosi się po całym domu. Na szczeście w niedzielę wraca do siebie.
Oczywiście koty pięknie dziękują. :1luvu:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Czw mar 01, 2012 12:19 Re: Pakt Czarownic XXXI

Jestem i żyje.
Po zastrzyku do oka (lepszego) i przed kolejnym szpitalem w którym mają zdecydować się na coś - dializy, przeszczep czy coś... Odbiałczenie organizmu przechodzi ludzkie i kocie pojęcie :roll: :roll:
Bede mieć lapropa ze sobą bo muszę codziennie pogadać sobie z córką na skype :mrgreen: Juz widzę jej zdumioną minkę, że bedzie mamę słyszeć ale nie widzeć :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw mar 01, 2012 12:25 Re: Pakt Czarownic XXXI

Tosza...Hannibal Lecter :ryk: :ok:

Joarkadio...trzymaj się i pisz, pisz, pisz koniecznie co u was. Kciuki cały czas są :ok:

Asia_Siunia

Post » Czw mar 01, 2012 12:33 Re: Pakt Czarownic XXXI

Tosza pisze:
Asia_Siunia pisze:Tadam :surprise: Zwycięzcą lutowego głosowania zostały Koty z Zakopanego :!: :!: :!:

Ja się w takim razie grzecznie pytam, co koty z Zakopanego mają teraz zrobić? Pewnie gdyby doczytały, to by wiedziały :oops: , ale one okrutnie zajęte są hej!. Np Hannibal Lecter ( obsługiwany przez pręty klatki kijkami z różnymi końcówkami, na które i tak rzuca się plując) całą energię zużywa by jak najbardziej śmierdzieć :mrgreen: Jest w piwnicy, a i tak charakterystyczna woń roznosi się po całym domu. Na szczeście w niedzielę wraca do siebie.
Oczywiście koty pięknie dziękują. :1luvu:

podać nr konta do mnie na pw na który ma iśc przelew
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw mar 01, 2012 12:34 Re: Pakt Czarownic XXXI

Karina uczy się krzyczeć... i siadać :mrgreen: TRzyma się kocich grzbietow i podciaga. Koty chętnie pomagają, nawet jedna z nowych, dzikawych do niedawna kocic podchodzi i daje sie targać za wąsy. Druga kocica jeszcze sie chowa, ucieka, ale czasami przychodzi do małej pogadać - Karina gada, Pi odmiaukuje. Koncert lepszy niż cokolwiek :ryk:
Panna Czarodziejka 13 konczy 8 miesięcy :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Czw mar 01, 2012 12:40 Re: Pakt Czarownic XXXI

joarkadia pisze:Karina uczy się krzyczeć... i siadać :mrgreen: TRzyma się kocich grzbietow i podciaga. Koty chętnie pomagają, nawet jedna z nowych, dzikawych do niedawna kocic podchodzi i daje sie targać za wąsy. Druga kocica jeszcze sie chowa, ucieka, ale czasami przychodzi do małej pogadać - Karina gada, Pi odmiaukuje. Koncert lepszy niż cokolwiek :ryk:
Panna Czarodziejka 13 konczy 8 miesięcy :1luvu: :1luvu:

Rany - tylko to nagrać :mrgreen: :ok: . i jak ona może w takich warunkach wyrosnąć na kogoś kto nie kocha ziwerząt? :1luvu:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]