Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:Tu skład uro- petu- pasty zakwaszającej:
http://vetlandia.pl/pl,product,262831,u ... 667b045517
Cena 42zł. Nie ma kwasu hialuronowego. U nas nie skutkowało ale wiele osób sobie chwali. Jedno trzeba przyznać- koty lubią ten smak![]()
Co do leczenia infekcji- albo nie widziałam którychś badań albo Bejbi nie ma bakterii. Jeżeli nie ma bakterii to antybiotyk jest bez sensu- wtedy leki przeciwzapalne ale ostrożnie. Jeżeli podejrzewacie jednak infekcję bakteryjną- polecam Furaginum.
I jeszcze co do zakwaszania- witamina c jest również skuteczna. pH8 moczu u kota to naprawdę rzadkość- koty najczęściej mają taki kwas, że nic się tam nie uchowa... Trzeba Bejbi zakwasićJak nie chce jeść mokrego urinary to może skusi się na suche?
Gosiara pisze:Slonko_Łódź pisze:Tu skład uro- petu- pasty zakwaszającej:
http://vetlandia.pl/pl,product,262831,u ... 667b045517
Cena 42zł. Nie ma kwasu hialuronowego. U nas nie skutkowało ale wiele osób sobie chwali. Jedno trzeba przyznać- koty lubią ten smak![]()
Co do leczenia infekcji- albo nie widziałam którychś badań albo Bejbi nie ma bakterii. Jeżeli nie ma bakterii to antybiotyk jest bez sensu- wtedy leki przeciwzapalne ale ostrożnie. Jeżeli podejrzewacie jednak infekcję bakteryjną- polecam Furaginum.
I jeszcze co do zakwaszania- witamina c jest również skuteczna. pH8 moczu u kota to naprawdę rzadkość- koty najczęściej mają taki kwas, że nic się tam nie uchowa... Trzeba Bejbi zakwasićJak nie chce jeść mokrego urinary to może skusi się na suche?
No moje koty tez dostawały witaminę c 100 i Furalgin,polecam
Edytka1984 pisze:witamy i o zdrówko od rana pytamy?
MonikaMroz pisze:Ja też mam chwilke od rana i zajrzałam na wątek. Wiola daj znać jak tam malutka. Ściskam :*
Lilianna J-wie pisze:Witamy w ten pochmurny poranekAle mimo wszystko czuć wiosnę w powietrzu
marysienka pisze:I Was witam - slonecznie![]()
U nas slonko od samego rana, wiosna![]()
![]()
Jak sie macie - o relacje prosimy
Karolek(ona) pisze:
Gosiara pisze:U nas pochmurnie a Micia na nogach od 6stej już wisiała na szlafroku,na zasłonie i biegała z szybkością błyskawicy
kalair pisze:Deszcz pada! Fuj. Witanko dziewczynki, Wam też?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 30 gości