Małe czarne miziaste, czyli młody piękny Kubuś ZNALAZŁ DOM!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 01, 2012 0:36 Małe czarne miziaste, czyli młody piękny Kubuś ZNALAZŁ DOM!!

Małe czarne głodne latało po ulicy w czasie największej zawiei śnieżnej. Zamiast zapowiadanej wiosny w ostatni dzień lutego wiało i sypało niemiłosiernie i przywiało... kota.

Małe czarne ma ok. 6 miesięcy, okropnego świerzba, korzysta z kuwety i jest mega miziaste. Z kolan najchętniej by nie schodziło, traktor włączony to jak cały Ursus, a na widok człowieka łapkami ugniata nawet powietrze.
Małe czarne było już na przeglądzie u weta, ma zrobione testy FeLV i FIV (oba ujemne :1luvu: ), jest zdrowe, bo przecież świerzb to stan przejściowy :D

Małe czarne jest chłopakiem i nie ma jeszcze imienia, bo pomysłów brak :oops:

Przedstawiamy małego przystojniaka i zaczynamy szukać DOMU. Mam nadzieję, że ktoś się zakocha w tym cudnym wesołym pyszczku :1luvu: bo małe czarne niczym się nie przejmuje i z życia bardzo zadowolone jest :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie mar 04, 2012 23:08 przez zuzia96, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw mar 01, 2012 8:08 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

jestem i kibicuję, i trzymam kciuki za domek :ok:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw mar 01, 2012 9:25 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Kubuś do niego pasuje :D

Zrobisz ogłoszenie pod hasłem KubusioMania i oddasz dwa za jednym zamachem :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 01, 2012 9:49 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Amika6 pisze:Kubuś do niego pasuje :D

Zrobisz ogłoszenie pod hasłem KubusioMania i oddasz dwa za jednym zamachem :twisted:

Ooo, widzisz! Kubuś pieknie :1luvu:

Amika, wygrałaś casting na imię :piwa: chcesz nagrodę? wiesz w jakiej postaci :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 9:56 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

zuzia96 pisze:

Amika, wygrałaś casting na imię :piwa: chcesz nagrodę? wiesz w jakiej postaci :ryk:
Poproszę zdjęcie z dedykacją i autografem Kubusia :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 01, 2012 10:00 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:

Poproszę zdjęcie z dedykacją i autografem Kubusia :D

Masz załatwione :1luvu: tylko Kubusiowi łapka odtaje po tej śnieżycy, to skrobnie autograf :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 11:38 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Kubuś nie boi się odkurzacza :lol: właśnie u niego odkurzałam, to zaglądał ciekawie, skąd to burczenie wychodzi :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 11:54 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Witam. Widzę, że nie wygrałam w konkursie na imię. Ale to chyba lepiej :wink:Jedną czarną przylepkę już mam.

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Czw mar 01, 2012 16:24 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

A moim zdaniem pasowałoby mu imię Ursus skoro z niego taki traktor :D ale już za późno kciuki za domek :ok: :ok:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw mar 01, 2012 20:03 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Goyka pisze:A moim zdaniem pasowałoby mu imię Ursus skoro z niego taki traktor :D ale już za późno kciuki za domek :ok: :ok:

Tak, tak spóźniłaś się na casting, ale może to i lepiej, bo wiesz że nagrodą za wygranie konkursu jest.... :ryk: kot. A nie wiem, ile ich masz :ryk:

Zaraz Wam pokażę, jakim Kubuś jest luzakiem :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 20:30 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Kubuś uwielbia bawić się w tunelu 8) Tylko że on skacze na ten tunel z góry i po nim łazi po wierzchu. A jakie przy tym pozy przyjmuje :strach: :strach:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
A ząbki ma kocureczek bardzo zdrowe, nieprawdaż? :ryk: dopiero co wymienione :ryk:
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 20:39 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

ja tylko napomknę, że Kubuś to najczęściej nadawane imię męskie... przynajmniej tak było dwa lata temu, jak się zastanawiałam nad imieniem dla swojego dziecka... no to w sumie już ponad dwa lata temu :wink:

mnie się podobało Jótek :ok:

a Kubuś ząbki nówki sztuki - I klasa :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw mar 01, 2012 20:40 przez Joanna KA, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw mar 01, 2012 20:40 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Przecudna czarna pantera :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw mar 01, 2012 22:40 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Kubuś w sekundę potrafi z pantery zamienić się w aniołeczka. Tak odpoczywa na człowieku :D

Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw mar 01, 2012 22:47 Re: Małe czarne miziaste, czyli piękny młody kocurek SZUKA DOMU

Ja mam 2 zbiry nieznośne i narazie mi wystarczy :twisted: Kubuś jest przeslodki i kochany, oby szybko znalazl domek :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

[następna]