TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 29, 2012 16:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Kociara82 pisze:nie ma wplaty z tego bazarku, bo inaczej z Justa to zalatwilysmy. Chwilowo nie mialam tych pieniedzy, ale juz wszystko jest zalatwione, chce jeszcze w tym tygodniu to jejpodrzucic (mam gotowke w domu, bo na koncie jestem na minusie, jak wplace to na konto to mi w pierwszej kolejnosci polknie za dlug, stad decyzja, ze osobiscie w gotowce to dostarcze). Jutro akurat bede w jej okolicy zalatwiac sprawy, wiec mysle, ze jakos sie dogadamy i jutro juz jej przekaze te pieniadze.

:ok: Juście się każda złotówka przyda :ok:
No a jakby nie było, to przecież kasa Mrusiów :D

I czekamy wobec tego niecierpliwie na kolczykowy bazarek :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 29, 2012 19:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

I jak ? bazarek już jest ??

EDIT:
Pamiętaj że cena wywoławcza ma być 5 zł, ewentualnie za drewno i te plastiki 4 zł.
I niech będzie licytacja.... tak jak Cię prosiłam ...
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Śro lut 29, 2012 19:19 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:A może oprócz zbiorki karmy, zapytać czy można postawić puszeczkę na dług u weta ?
Ciekawe czy na to trzeba jakieś dokumenty ??

pytalam sie prezeski naszej o to, ale ona nie wie. Jutro sprobuje sie dowiedziec moze w Jaworznie albo w glownej "centrali". Zadzwonie tam jak znajde jakis nr tel do nich.

Kolczyki obfocone, zaraz zrzuce na kompa, obrobie nieco fotki i powstawiam. Ewcia-jedna para do reklamacji lancuszek sie zerwal.

wlasnie sie dowiedzialam ze... na razie musimy sie z pewnymi planami wstrzymac :evil: Szczegolow nie znam, w poniedzialek mamy zebranie naszego kola TOZ-u, tam sie dowiem wszystkiego :roll:
Troszke sprawa dla mnie jest niejasna, ale mam obiecane, ze na zebraniu wszystko bedzie wyjasnione.
Na razie nie wolno nam nic robic.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro lut 29, 2012 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

ROZLICZENIE LUTY :

PRZYCHODY

Izydorka ---------------------------------- 25 zł
P.Walentyna ----------------------------- 100 zł
Obecna ------------------------------------50 zł
Miłka dla Raffiego ------------------------ 50 zł
IZAZET dla Eustachego ------------------100 zł
Marta dla Tofika -------------------------- 50 zł
Jamnicza skarpeta ----------------------- 40 zł
Honda dla Bony -------------------------- 30 zł
Beata dla Mai ----------------------------- 20 zł
:1luvu: RAZEM 465 zł :1luvu:
oraz 245 zł zapłaciła fundacja KASTOR prosto do weta za kastracje jamnika Tofika :1luvu: :1luvu: :1luvu:

WYDATKI

Żwirek ------------------------------------- 180 zł
Pampersy ---------------------------------- 83.97 zł
Apteka ------------------------------------- 44 zł
Apteka ------------------------------------- 15.92 zł
Apteka ------------------------------------- 15.28 zł
Apteka ------------------------------------- 13.30 zł
Puszki -------------------------------------- 104.60 zł
Saszetki whiskas -------------------------- 30.95 zł
Mięso --------------------------------------- 59.31 zł
Szelki ---------------------------------------- 22.80 zł
Kubrak dla Tofika --------------------------- 51 zł
Pakiet ogł dla Teodorka --------------------- 15 zł
Pszenica dla ptaków ------------------------- 35 zł
RAZEM : 671 zł

Bardzo Wam wszystkim dziękuje za pomoc finansową :1luvu: , bardzo Wam dziękuje za podnoszenie wątków , bardzo Wam dziękuje za wszystko co robicie dla moich podopiecznych :1luvu:
Szczególnie chce podziękować lekarzom z lecznicy FAUNA w Tychach dr. Juli i Michałowi Mazur i dr. Karolinie Włodarczuk za leczenie moich podopiecznych :1luvu: za to że mogę leczyć na kreskę mimo coraz bardziej zwiększającego się długu ....

Bardzo dziękuje wszystkim którzy podarowali mrusiom i nie tylko ( psom , gryzoniom , ptakom ) chociaż najmniejszą paczuszkę jedzenia :1luvu:

Bardzo Was proszę o pomoc w spłacie długu u weta , w tym roku nic nie wpłaciłam a leczyłam zwierzęta ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro lut 29, 2012 23:51 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

viewtopic.php?f=20&t=139663&start=0 bazarek z kolczykami Ewcii na potrzeby Tyskich Mruczkow. Z powodu problemow z mysza komputerowa nie dalam rady dzis wszystkiego wstawic, jutro uzupelnie co trzeba.

Kociara82

Post » Czw mar 01, 2012 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Zapraszamy, zapraszamy :) Kociaczki proszą o parę groszy :)
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 01, 2012 1:02 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Jak co dzień w godzinach do południowych Ozzi dostaje lek przeciw bólowy i wystarczał , ale dziś Ozzi był bardzo niespokojny i musiałam mu podać kolejna dawkę :( Oczko chyba go dziś bardziej boli bo nie pozwolił sobie go zakropić i podać maści , boje sie o niego :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 01, 2012 1:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Biedak... trzymaj się kochany :cry:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 01, 2012 8:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ozzinek kochany :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw mar 01, 2012 8:49 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ozzinku trzymaj się słoneczko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw mar 01, 2012 10:59 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ozzi i dziś sie kiepsko czuje :cry:

Dziś do mnie przyjeżdża Morfeusz :|

A też dziś mija rok jak nie ma z nami Myszyni , miała 19 lat jak odeszła za TM [*] , 6 lat mieszkała w tyskim schronisku , to życie tak szybko ucieka :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 01, 2012 13:47 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

6 lat w schronisku.... popłakałam się...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 01, 2012 14:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:6 lat w schronisku.... popłakałam się...

Tak, a ja ją wziąłem tylko na zimę bo nie miała szans w schronisku , miała bardzo mało sierści no i tak została u mnie do końca swych dni ...

Ozzi prawie nic nie zjadł :cry: a jak by było mało problemów to jeszcze teraz Tofik zaczął mi wymiotować ...

`
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw mar 01, 2012 16:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

O kurcze... co się dzieje z tymi zwierzaka :(
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Czw mar 01, 2012 17:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

co sie dzieje, skarby? Ja tez dzis dostalam rozwolnienia, juz nieco lepiej jest, ale sie jeszcze nie czuje najlepiej, nie czuje jeszcze, ze mi przeszlo, na razie moge powiedziec, ze powoli przechodzi.

Ozzinku, ty wiesz, ze cokolwiek sie wydarzy jestesmy z Toba :1luvu: :1luvu: Kochamy Cie bardzo i nie przestaniemy kochac do konca swych dni a nawet dluzej :) Milosc przeciez nie umiera nigdy :) :1luvu: :1luvu:

Tofik, a tobie co? Stres zwiazany ze zblizajaca sie przeprowadzka?
Wiesz, prezeska fundacji, ktora sfinansowala twoja kastracje napisala mi, ze sie cieszy, ze idziesz do nowego domku, ze zyczy ci szerokiej drogi :)
Nie znam tego domku osobiscie, nie mialam okazji z twoimi nowymi duzymi porozmawiac, ale Justa byle komu by cie nie oddala, a ja jestem spokojna o ciebie, bo wierze, ze trafisz w bardzo dobre rece. :) :ok: :ok:
Juz nikt krzywdy ci nie zrobi :)

Kociara82

[poprzednia][następna]