Prześledziłam na szybko, to co się wydarzyło z Arielkiem i ciągle jestem w szoku. Myślimy, że wszystko jest ok, nad wszystkim mamy kontrolę i nagle stajemy bezsilne przed przeznaczeniem
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Witajcie kochane!! Jutro jedziemy z Bellą na sterylkę i wyjęcie implantów,jak zwykle przeżywam i boje się..... A tu pokazałam moje kotki,jak ktoś ma ochotę-prosze kliknąć na zdjęcie i u góry nad zdjęciem http://zwierzeta.wm.pl/15988-0,Koty-koc ... 63393.html
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"