Moderator: Estraven
Slicznosci moje 

Oby tak dalej 
, za pomoc w szukaniu domów
, za podnoszenie wątków 
, ze zawsze mogę na was polegać
, i za to ze mimo iz nie zawsze mam nawet małej kwoty do spłaty długu który ciągle rosnie i cierpliwie czekacie
, bardzo dziękuje 
a moje konto pomaga prowadzić mi mama Ula (to mama Marlenki, i to ona znalazła mnie w sieci).
Pozdrawiam wielkim miau!!!

Sloneczko moje kochane....
Chcialabym znow Cie przytulic, ucalowac, pomiziac madry aczkolwiek szalony lepek 
Buziaczki :*:*:*
RAZEM 465 zł 

, bardzo Wam dziękuje za podnoszenie wątków , bardzo Wam dziękuje za wszystko co robicie dla moich podopiecznych 
za to że mogę leczyć na kreskę mimo coraz bardziej zwiększającego się długu ....
[/url]
[/url]
. I wiecie co, zauważyłem , że jak ludziowe mają zamknięte drzwi do pokoju,to można zawiesić się łapkami na klamce i samemu je otworzyć
A w żarciodajni ,po ludziowemu kuchni, stoi wysoooka lodówka, lubie na niej siedzieć i patrzyć przez okno na sikorki co do karmnika przylatują. Pozdrawiam wszystkich wielkim miau.Pa.

W koncu imie zobowiazuje

slodziasny widok

TO JA URWISEK pisze:...
I wiecie co, zauważyłem , że jak ludziowe mają zamknięte drzwi do pokoju,to można zawiesić się łapkami na klamce i samemu je otworzyć![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kitiuszka, puszatek i 103 gości