Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klauduska pisze:a mnie bardzo ciekawi dlaczego ktoś kota sprzedaje po 10 latach.
Lidka pisze:Myślałam, że to będzie kot z odpowiednia historią a nie taki, który z jakichs powodów traci dom po 10 latach.
Kinga68 pisze:Dzwoniłam do Pani - kotek rzeczywiście jest z rodowodem... z legalnej hodowli... Ma swoje lata...
Kinga68 pisze:wystawiona dzisiaj na sprzedaż 10-letnia wysterylizowana kotka
klauduska pisze:MariaD, a stąd:Kinga68 pisze:wystawiona dzisiaj na sprzedaż 10-letnia wysterylizowana kotka
i ja rozumiem, że powodów może być wiele, ale sprzedaż po tylu latach dla mnie jest conajmniej dziwna.
klauduska pisze:MariaD, a stąd:Kinga68 pisze:wystawiona dzisiaj na sprzedaż 10-letnia wysterylizowana kotka
i ja rozumiem, że powodów może być wiele, ale sprzedaż po tylu latach dla mnie jest conajmniej dziwna.
bazyla pisze:Może sprzedają, bo wiek nie pozwala już kotce rodzić ?
JaEwka pisze:nie rozumiem jak można się pozbyć kota po 10 latach współnego życia czy to z hodowli czy z normlanego domu...trafienie w nowe miejsce może okazać sie dla niej wielką traumą. Musicie bacznie zwracać na nią uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 43 gości