Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 12, 2012 1:16 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! przyszla zima:pieknie i trudno

8) Obrazek 8) :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 29, 2012 11:18 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! przyszla zima:pieknie i trudno

Bardzo się bałam takich wiadomości - w koncu udało mi się wyegzekwować wiadomość od eks-dsu Karmelka... i jest tak jak przeczuwałam od kilku miesięcy:

Jak Pani juz pisałem mailem około września Karmel dał nogę. Wszystko było OK. Kot sie zadomowil. Zachowywał sie jak normalny kot, przychodził na zawołanie, mieszkał w domu, korzystał z kuwety, nawet trochę sie oswoil z dziećmi. Wychodził na ogród, ale tylko z nami i chodził blisko nas. Pewnego dnia puścił sie biegiem na koniec ogrodu, przeskoczyć płot i tyle go było. Bez powodu, nie bylo psa w okolicy, nikt go nie orzestraszyl. Szukaliśmy 2 tyg po okolicy, ale nic to nie dało.

No i Karmel jest na wolności
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 29, 2012 11:19 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już dawno.

Za godzinę muszę wyjść z domu. Potem bede pisać do dziewczyn z Milanówka - może ktoś go jednak gdzieś widział itp.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lut 29, 2012 11:20 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już dawno.

Osz kurde :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro lut 29, 2012 11:24 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już dawno.

Najgorsze jest to, że mi nie powiedzieli od razu. szanse na znalezienie były większe.
Nawet im nie odpiszę na maila bo co?

Marzenia11

Post » Śro lut 29, 2012 14:44 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

Szkoda że ludzie nie zdają sobie sprawy ile kosztuje '' przygotowanie'' kota do adopcji, a z drugiej strony traktują zwierzęta jak stare buty, bo zawsze można mieć nowe...

zamykam na prośbę Autorki
alix76
otwieram na prośbę Autorkii
alix76
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto mar 06, 2012 15:16 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

Wcziraj złapałam jajcarza, kastracja jutro o 9.30.
Ufff... może wrócą koty do piwnicy na stałe... na razie przychodzą zza drugiej strony ulicy Figo i Tygrynia, Szafirka bywa od czasu do czasu, Ruda Łapa też.... Nie widzialam dawno Strachulca a Jotka od września już na stale został przegoniony.
Jajcarz grzeje dupkę w mojej łazience i zawodzi. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto mar 06, 2012 15:59 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

JolaJ pisze:Szkoda że ludzie nie zdają sobie sprawy ile kosztuje '' przygotowanie'' kota do adopcji, a z drugiej strony traktują zwierzęta jak stare buty, bo zawsze można mieć nowe...

alix76
alix76

???
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto mar 06, 2012 16:05 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

JolaJ pisze:
JolaJ pisze:Szkoda że ludzie nie zdają sobie sprawy ile kosztuje '' przygotowanie'' kota do adopcji, a z drugiej strony traktują zwierzęta jak stare buty, bo zawsze można mieć nowe...

alix76
alix76

???

nie moglam się zdecydować i zamknęlam wczoraj a dzisiaj otworzylam wątek. :wink:

Marzenia11

Post » Wto mar 06, 2012 16:09 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))kastracja jutro!

Aha, a po co zamykałaś wątek?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto mar 06, 2012 16:09 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))kastracja jutro!

JolaJ pisze:Aha, a po co zamykałaś wątek?

chwila slabości :wink:

Marzenia11

Post » Wto mar 06, 2012 17:09 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))kastracja jutro!

Marzenia miała nadzieję że odpocznie chwilowo od kotów :ryk: i ze wątek Jej nie potrzebny :D

a tu Jajcarz zrobił sobie jaja i się złapał :D :ok: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto mar 06, 2012 17:27 Re: Ogonku(*)..Złapałam Jajcarza!!!! :))))kastracja jutro!

:D :D :D

Marzenia11

Post » Śro mar 07, 2012 7:31 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

Marzenia11 pisze:Jajcarz grzeje dupkę w mojej łazience i zawodzi. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A co się dziwisz? Też byś zawodziła, gdyby Ci mieli obciąć to i owo :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro mar 07, 2012 10:02 Re: Ogonku(*)..Kubuś na kolanach! Karmel uciekł z DS..już da

Erin pisze:
Marzenia11 pisze:Jajcarz grzeje dupkę w mojej łazience i zawodzi. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

A co się dziwisz? Też byś zawodziła, gdyby Ci mieli obciąć to i owo :wink:

A dodatkowo jakbyś miała za drzwiami piękne kocice :ryk: :ryk: :ryk: Wyczuł, że mógłby mieć prywatny haremik, każdy facet w tej sytuacji by zawodził. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

[poprzednia][następna]