Ja już się pogodziłam z rolą "pani od kuwety"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinga68 pisze::evil: mama jakieś dziwne wrażenie, że tracę swoją pozycję w stadzie na rzecz tego sierściucha...
Kinga68 pisze::evil: mama jakieś dziwne wrażenie, że tracę swoją pozycję w stadzie na rzecz tego sierściucha...
Kinga68 pisze:8O pojęcia nie mam - zostałam kocioosaczona i w zasadzie nie miałam już nic do powiedzeniazresztą wśród tych cmokówi i pisków trudno było się wbić z jakimkolwiek tekstem... Jak znam dziewczyny to o rodowodzie nic nie wiedzą - bo na to nie zwracają uwagi... Lidka - a weź umieść zdjęcie Wafelka obok kotki i zobacz który ładniejszy... hmmm... (?) Ja wiem
![]()
Kinga68 pisze:8O pojęcia nie mam - zostałam kocioosaczona i w zasadzie nie miałam już nic do powiedzeniazresztą wśród tych cmokówi i pisków trudno było się wbić z jakimkolwiek tekstem... Jak znam dziewczyny to o rodowodzie nic nie wiedzą - bo na to nie zwracają uwagi... Lidka - a weź umieść zdjęcie Wafelka obok kotki i zobacz który ładniejszy... hmmm... (?) Ja wiem
![]()
klauduska pisze:Kinga68 pisze:8O pojęcia nie mam - zostałam kocioosaczona i w zasadzie nie miałam już nic do powiedzeniazresztą wśród tych cmokówi i pisków trudno było się wbić z jakimkolwiek tekstem... Jak znam dziewczyny to o rodowodzie nic nie wiedzą - bo na to nie zwracają uwagi... Lidka - a weź umieść zdjęcie Wafelka obok kotki i zobacz który ładniejszy... hmmm... (?) Ja wiem
![]()
no to ty zwróć uwagę na to czy ma rodowód, bo jeśli nie ma, to znaczy, że sprzedaje ją pseudohodowca. za sam wygląd nie ma co wspierać pseuduchów, kiedy tutaj tyle pięknych bid czeka na swój dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 98 gości