Ale taki słodki mini-owczarek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewciia pisze:Jak poradziłam sobie z 35 kg psem, który rzuca się innym do gardeł to taki Pedro dla mnie to "mały pikuś"
Ewciia pisze:aaaaaaaaaa właśnie.....
BARDZO PILNE!!!
POTRZEBUJEMY WĄSKIEGO (OKOŁO 30 CM), WYSOKIEGO KOSZA LUB KARTONU....
Bardzo prosimy o pomoc!! kto pomoże znaleźć chudy, wąski wysoki karton albo przekaże taki kosz ???
Ewciia pisze:aaaaaaaaaa właśnie.....
BARDZO PILNE!!!
Bardzo prosimy o pomoc!! kto pomoże znaleźć chudy, wąski wysoki karton albo przekaże taki kosz ???
Caragh pisze:Chodzę z dwoma prawie 40kg owczarkami - jeden to pikuś, a Pedruś to już pestka normalnie![]()
Ale taki słodki mini-owczarek![]()
![]()
phantasmagori pisze:Ewciia pisze:Jak poradziłam sobie z 35 kg psem, który rzuca się innym do gardeł to taki Pedro dla mnie to "mały pikuś"
Kurcze Ewcia i nie bałaś się że Pedro zrzuci Cię ze schodów?
Caragh pisze:Chodzę z dwoma prawie 40kg owczarkami - jeden to pikuś, a Pedruś to już pestka normalnie![]()
![]()
phantasmagori pisze:Caragh pisze:Chodzę z dwoma prawie 40kg owczarkami - jeden to pikuś, a Pedruś to już pestka normalnie![]()
![]()
Pestka, ale za to jaka podstępna -zrzuca ze schodów
phantasmagori pisze:Pestka, ale za to jaka podstępna -zrzuca ze schodów
Justa&Zwierzaki pisze:To Pedro przy twoich to okruszek![]()
![]()
phantasmagori pisze:Ewciia pisze:aaaaaaaaaa właśnie.....
BARDZO PILNE!!!
Można zrobić z większego kartonuJak trzeba to mogę podrzucić do Justyny taki większy do obcięcia i sklejenia (mam w pracy)
Caragh pisze:phantasmagori pisze:Pestka, ale za to jaka podstępna -zrzuca ze schodów
![]()
![]()
![]()
Bo to zdolny chłopak jestOwczarki tak mają
Justa&Zwierzaki pisze:To Pedro przy twoich to okruszek![]()
![]()
Dokładnie, ale on i tak groźny za trzech
Caragh pisze:A ja tak przy okazji nowego wątku Mruczków, patrząc na rozliczenia widzę, że nie ma nigdzie wpłaty z bazarku Kociary z Oriflame. Pamiętacie? Ten, gdzie miała przekazać 13% swojej prowizji. Kociaro, czyżbyś jeszcze tych pieniędzy z bazarku nie przelała??![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Szymkowa i 176 gości