TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 21:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Przed chwilą byłam u bezdomniaczków i ani jednego , taka pogoda , tak leje i wieje że aż nie chce sie nosa wystawiać :roll:

Za chwile czeka mnie jeszcze krojenie mięsa , a teraz psy chcą mi chałpe roznieść , tak szaleją :twisted: :roll:

A jutro do weta jadę z Fibim na zastrzyk bo ma chore uszy a Karolek znów będzie miał przycinane zęby no a Mati dostanie co tygodniową dawkę antybiotyku i jeśli juz dotarła karma RCurinary HD 6 kg to je odbiorę a dług u weta rośnie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lut 28, 2012 21:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Kurczę, myślę co zrobić, żeby uzbierać na ten dług... ale nic mi do głowy nie przychodzi.

Przepraszam że jeszcze nie zrobiłam Teosiowi tekstu, ale jakoś mam dużego doła i wena ze mnie uszła :(
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Wto lut 28, 2012 21:25 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Kurczę, myślę co zrobić, żeby uzbierać na ten dług... ale nic mi do głowy nie przychodzi.

Przepraszam że jeszcze nie zrobiłam Teosiowi tekstu, ale jakoś mam dużego doła i wena ze mnie uszła :(

Ewciiu co sie dzieje , nie ma pospiechu z tekstem :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 28, 2012 21:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Sama nie wiem .... i w tym problem... jakaś depresja mnie dopadła...
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Wto lut 28, 2012 21:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Sama nie wiem .... i w tym problem... jakaś depresja mnie dopadła...

Ta pogoda tez nie jest bez wpływu, ja dziś to tak bardzo źle sie czuje że az szkoda gadać :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 28, 2012 21:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Kociaki muszą zatańczyć indiański taniec na pogodę :ryk:
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Wto lut 28, 2012 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Kociaki muszą zatańczyć indiański taniec na pogodę :ryk:

Ba , teraz to psy mi tu tańczą kankana na wersalkach :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 28, 2012 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

hehe wariaty :D aaa właśnie... muszę po te folderki wpaść i złożyć puki mam dużo czasu :D
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Wto lut 28, 2012 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

I juz mięsko pokrojone , tak że i na jutro jeszcze będzie :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lut 28, 2012 23:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ja i futra, cale popoludnie przespaliśmy :mrgreen:
Lało cały dzień :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lut 28, 2012 23:41 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Caragh pisze:Ja i futra, cale popoludnie przespaliśmy :mrgreen:
Lało cały dzień :roll:

No i dobrze :ok: , ja to mam dziś taki ból w kościach że aż przekroczyłam zalecana dawkę leków i mi teraz niedobrze :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 0:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Justa&Zwierzaki pisze:No i dobrze :ok: , ja to mam dziś taki ból w kościach że aż przekroczyłam zalecana dawkę leków i mi teraz niedobrze :roll:

Justyś... :roll:
Dużo zdrówka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro lut 29, 2012 0:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:No i dobrze :ok: , ja to mam dziś taki ból w kościach że aż przekroczyłam zalecana dawkę leków i mi teraz niedobrze :roll:

Justyś... :roll:
Dużo zdrówka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzięki Moniu :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 0:30 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Przed chwilka podniosłam Czorta do góry brzuchem bo chciałam zobaczyć co on tak sie intensywnie wylizuje i ma znów ranę na brzuchu , tak sie boje aby to nie był nawrót ciężkiej grzybicy :roll: :evil: z która walczyliśmy bardzo bardzo długo :roll: , i znów będzie go trzeba leczyć a ja w tym roku nie zaniosłam do weta ani grosza , bo z czego :cry:
Wiem że moi wspaniali weci lecza mi zwierzaki na kreskę , ale jak długo mogę ich cierpliwość nadwyrężać , a jeszcze za 2 dni trafi do mnie Morfeusz prawdopodobnie z grzybica :cry:
Kociara82 rób ten obiecany bazarek , ten co ci Ewcia dała na niego kolczyki ponad 2 tyg temu :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lut 29, 2012 0:38 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Obiecała że zrobi to w środę ( czyli dziś ). Bo miała podobno jakieś problemy z kompem ...
ObrazekObrazek

Ewciia

[poprzednia][następna]