jopop pisze:poproszę jeden maly i jeden sredni. jak się sprawdzą, to masz szanse na zamówienia hurtowez Warszawy jestem, więc odbiorę jakoś sama. konto poprosze
jopop pisze:jeśli te kolorowe się od siebie jakoś wyraźnie różnią (maly i średni mam na myśli) - to lepiej kolorowy. jak nie - to jeden kolorowy, drugi szary. chodzi o to, bym biorąc do ręki wiedziała który to, bez przymierzania.
Brzózka pisze:Alusia3 pisze:Witam, poproszę o jeden kaganiec, jednak nie mam pojęcia który :będzie dobrze leżał na perskich " twarzach ". Myslę o małym, bo dominują kotki, ale może sama twórczyni mi doradzi ?.
Myślę, że w przypadku persa to jednak średni ... One nie mają płaskie pyszczki ale za to szerokieJesteś w stanie zmierzyć obwód łebka na wysokości oczu ??
Alusia3 pisze:Poproszę 1 sredni. Z obwodem bedzie problem. To dla moich klientów, więc kaganiec przejdzie wiele twarzyniesfornych kocich istot.
Brzózka pisze:Alusia3 pisze:Witam, poproszę o jeden kaganiec, jednak nie mam pojęcia który :będzie dobrze leżał na perskich " twarzach ". Myslę o małym, bo dominują kotki, ale może sama twórczyni mi doradzi ?.
Myślę, że w przypadku persa to jednak średni ... One nie mają płaskie pyszczki ale za to szerokieJesteś w stanie zmierzyć obwód łebka na wysokości oczu ??
Brzózka pisze:Alusia3 pisze:Poproszę 1 sredni. Z obwodem bedzie problem. To dla moich klientów, więc kaganiec przejdzie wiele twarzyniesfornych kocich istot.
Średni szary czy kolorowy ???
kotydwa12 pisze:Poproszę o średni i dane do przelewu.
jopop pisze:To jest REWELACJA!
zamawiam jeszcze jeden zestaw maly i średni (szary)
jopop pisze:i od razu zamawiam kolejny zestaw dla Aleby, też mały i średni.
dziś pod Kinoteką nie będę, chyba w ogóle się nie ruszę do miasta. ale w piatek o 17 mam próbę w Teatrze Wielkim, damy radę przed lub po?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości