Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fleur pisze:kurczaki! jednego dnia wciągnęłam się w wątki tych dwóch, a teraz mi się śnią po nocach - serio! trzymam kciuki za najlepszy dom
Meruee pisze: Tak nie wolno!! My naprawdę nie możemy ich teraz zabrać, a tu takie fotki wstawiacie, o niedobre![]()
Białe zawróciło mi w głowie totalnie :ok:
horacy 7 pisze:Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .
Meruee pisze:horacy 7 pisze:Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .
Ojej co się stało?? Cholera, a ja wyjeżdżam teraz na ponad dwa tygodnie i nawet nie mam jak go zabrać. Będę mogła dopiero jakoś po 19.03. Zapytam jeszcze znajomych może do tego czasu oni by go przechowali. Jasny gwint, dobra mobilizuję się i dam znać.
horacy 7 pisze:Meruee pisze:horacy 7 pisze:Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .
Ojej co się stało?? Cholera, a ja wyjeżdżam teraz na ponad dwa tygodnie i nawet nie mam jak go zabrać. Będę mogła dopiero jakoś po 19.03. Zapytam jeszcze znajomych może do tego czasu oni by go przechowali. Jasny gwint, dobra mobilizuję się i dam znać.
Najważniejsze ,że mogłabys go zabrać i tak musimy myśleć wtedy o transporcie.I jeszcze gdzie musielibyśmy kota dowieżc do Bydgoszczy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, puszatek i 66 gości