Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 20:38 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Napisałam pw.Chłopcy dobrze dzisiaj szaleli bardzo,teraz zjedli kurczaka i myją się zadowoleni. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lut 27, 2012 0:04 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

kurczaki! jednego dnia wciągnęłam się w wątki tych dwóch, a teraz mi się śnią po nocach - serio! trzymam kciuki za najlepszy dom :)

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Pon lut 27, 2012 11:46 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Nie dziwię się, że się śnią - chłopaki są cudowne :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pon lut 27, 2012 11:57 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Fleur pisze:kurczaki! jednego dnia wciągnęłam się w wątki tych dwóch, a teraz mi się śnią po nocach - serio! trzymam kciuki za najlepszy dom :)

Ja to mam dobrze bo ze mną chłopcy śpią. :D Czasami serce zaboli na myśl o ich siostrach. :(

horacy 7

Post » Pon lut 27, 2012 19:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Aktualne fotki :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Można się zakochiwać ;)
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 27, 2012 21:28 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Oj można :1luvu:

Jaka szkoda, że nie mogę ich przygarnąć...
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto lut 28, 2012 0:20 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Tak nie wolno!! My naprawdę nie możemy ich teraz zabrać, a tu takie fotki wstawiacie, o niedobre :twisted:
Białe zawróciło mi w głowie totalnie :ok:
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Wto lut 28, 2012 9:50 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze: Tak nie wolno!! My naprawdę nie możemy ich teraz zabrać, a tu takie fotki wstawiacie, o niedobre :twisted:
Białe zawróciło mi w głowie totalnie :ok:

Wcale się nie dziwię - ja już jakiś czas jestem "zawrócona" :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto lut 28, 2012 9:56 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Macie rację - to nieludzkie tak nas katować.
To jak pokazywać pyszne torty komuś na ścisłej diecie :?
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto lut 28, 2012 9:57 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Dieta, dietą - ale napaść się widokiem można :D
* Semper eadem *

ksb

Post » Wto lut 28, 2012 17:15 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .

horacy 7

Post » Wto lut 28, 2012 18:37 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Taki piękny rudas i tacy beznadziejni ludzie
Znowu miał pecha :(
Ratunku
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lut 28, 2012 21:24 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .

Ojej co się stało?? Cholera, a ja wyjeżdżam teraz na ponad dwa tygodnie i nawet nie mam jak go zabrać. Będę mogła dopiero jakoś po 19.03. Zapytam jeszcze znajomych może do tego czasu oni by go przechowali. Jasny gwint, dobra mobilizuję się i dam znać.
Obrazek

Meruee

Od: Czw maja 20, 2010 18:34

Post » Wto lut 28, 2012 21:29 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

Meruee pisze:
horacy 7 pisze:Meruee jeżeli dt dla rudego z worka jest aktualny bardzo proszę jak uda nam się go odebrać z ds do którego trafił czy zabierzesz go na dt do siebie.Kot tam ginie w oczach kombinujemy jak kota zabrać .

Ojej co się stało?? Cholera, a ja wyjeżdżam teraz na ponad dwa tygodnie i nawet nie mam jak go zabrać. Będę mogła dopiero jakoś po 19.03. Zapytam jeszcze znajomych może do tego czasu oni by go przechowali. Jasny gwint, dobra mobilizuję się i dam znać.

Najważniejsze ,że mogłabys go zabrać i tak musimy myśleć wtedy o transporcie.I jeszcze gdzie musielibyśmy kota dowieżc do Bydgoszczy?

horacy 7

Post » Wto lut 28, 2012 22:00 Re: Dwa białe kocurki - Tuptuś i Atomek - szukają DS w dwupaku

horacy 7 pisze:
Meruee pisze:

Najważniejsze ,że mogłabys go zabrać i tak musimy myśleć wtedy o transporcie.I jeszcze gdzie musielibyśmy kota dowieżc do Bydgoszczy?

To ja tak troszkę podrażnię fotkami ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]