Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 10:32 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Powodzenia w walce ze zamrażarką. Urządzenia tego typu są cholernie złośliwe... :evil: znam to, znam... :evil:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Pon lut 27, 2012 17:33 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Dzieki sygitko za dobre slowo :) Walke niestety przegralam, prawa fizyki byly silniejsze, mam teraz bardzo ladna, czysta i pusta zamrazarke :evil:

Ty juz pewnie gotowa na przybycie Tomka :D Duzo :ok: :ok: :ok:

A gdzie jest welina?

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

Post » Pon lut 27, 2012 18:05 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

welina pisze:Dobre- może jej pośpiewam :mrgreen: :ryk: ...

Może bierze lekcje śpiewu ???

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon lut 27, 2012 18:30 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

agiag pisze:

Byle nie u papugi :ryk: :ryk: :ryk:

popi

Post » Pon lut 27, 2012 20:11 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

popi pisze:
agiag pisze:

Byle nie u papugi :ryk: :ryk: :ryk:

Nooooooooo jak można się śmiać z kobiciny stojącej jedną nogą nad grobem :mrgreen: Obrazek
Dziś w Warszawie była ładna pogoda .Słońce świeciło.Zamiast na spacer poszłam spać o 17:00 -właśnie wstałam . agiag przyjeżdżaj i śpiewaj :ok:
Popi, a może adoptujesz ode mnie papugę ,budzik nie będzie Ci potrzebny :mrgreen: :ryk:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lut 27, 2012 21:20 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

welina pisze:Nooooooooo jak można się śmiać z kobiciny stojącej jedną nogą nad grobem :mrgreen: Obrazek

Ale ta kobicina to - jak widać na załączonym obrazku - ma pazurki godne Lajli... Nie jestem już taka pewna kto tu manicure bardziej potrzebuje... :mrgreen:

welina pisze:...
agiag przyjeżdżaj i śpiewaj :ok:
...

Tia... Z moim talentem muzycznym...
Chociaż... Jakby się tak bardziej zastanowić... Wbrew pozorom, to może być całkiem niezły pomysł, tylko bym Ci zatyczki do uszu musiała przywieźć w prezencie. Ale później, mogłabyś straszyć zwierzyniec "spokój mi tu, bo przyjedzie agiag i zacznie Wam spiewać..." :twisted:

agiag

Post » Pon lut 27, 2012 21:37 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Te pazurki to już zza grobu. :mrgreen: Ponoć kto z kim przystaje........ Też jestem diablica 8) :ryk:

Aga po krzyku papugi od świtu do nocy nic mi nie straszne.Zatyczki nie potrzebne. :mrgreen: Ja nie śpiewam,ale głosik mam basowaty,jak ryknę to słychać na całej ulicy ,już niczego się nie boją :roll: :lol:

welina

Post » Pon lut 27, 2012 22:58 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

W moim przypadku, to nie o głośność chodzi, a o wykonanie całości - takie w stylu - melodia sobie a ja sobie :mrgreen:
Ale z drugiej strony przecież:
http://www.youtube.com/watch?v=txjLjvTydVg
:twisted:

agiag

Post » Pon lut 27, 2012 23:03 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Ja za miesiąc popi... Łech, ciąża to nie taki błogosławiony stan, jak opowiadają... Kłamstwa w żywe oczy. Idem spać. Buźka! :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Wto lut 28, 2012 12:28 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

sygitka21 pisze:Ja za miesiąc popi... Łech, ciąża to nie taki błogosławiony stan, jak opowiadają... Kłamstwa w żywe oczy. Idem spać. Buźka! :1luvu:

Bo to wymyślił pewnie mężczyzna.Biedna jesteś sygitka trzymaj się :ok: :1luvu:

agiag jesteśmy na jednym poziomie ,to byśmy se pośpiewały ku radości sąsiadów :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Wto lut 28, 2012 15:54 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

to ja też sie do chóru dołączę :mrgreen:
moja ciotka mnie usilnie przekonuje, że dziecku trzeba śpiewać ale co ja będe małą straszyć :wink:

i dla weliny :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto lut 28, 2012 18:33 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

O! Widze, ze sie chorek muzykalnych inaczej zbiera - ja tez sie nadaje :P Czasami spiewam kotom, jak za bardzo marudza, migusiem sie ewakuuja :mrgreen:

welinko, za papuge-budzik to ja podziekuje :) mam juz takie budziki, dzwonia rano i wieczorem "miau- miau"

Sygitko, potrzymam kciuki i miesiac, byle dobrze bylo :ok: :ok:

popi

Post » Wto lut 28, 2012 21:09 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

To ja mam, dziewczęta drogie, PLAN.
Co byśmy się szybko wzbogaciły...

Założymy profesjonalny chór, a w repertuarze tegoż chóru będzie mnóstwo ślicznych pieśni i piosneczek okolicznościowych.
I będą nam płacić, żebyśmy się przypadkiem nie zjawiły na jakiejś uroczystości i nie zaśpiewały :mrgreen:
(możemy też mieć w składzie papugę - jeśli oczywiście welina się zgodzi - to od razu będzie też wiadomo, że sroce spod ogona nie wypadłyśmy, a tercet egzotyczny to przy nas małe miki)

agiag

Post » Wto lut 28, 2012 21:16 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Zapiszę, by nie zgubić :D i będę czytać po trochu od początku :ryk:

mięta

Od: Pt sty 09, 2009 23:20

Post » Wto lut 28, 2012 21:23 Re: Lajla niedobra diablica !!! Reszta w miarę normalna ,hmm....

Plan pierwsza klasa My będziemy chórem,a papuga solistką,bo i tak nas przekrzyczy. :mrgreen: Myślę nad rodzajem muzyki. :?
To ja se zaśpiewam na ludowo
Pszypatrzta sie ludzie ( tu powinno być imię ) gapie
Usiadła za komputerem po du...e się drapie tarararara .......

Pszypatrzta- jeżeli z błędem-przepraszam 8) :oops: :ryk:

mięta pisze:Zapiszę, by nie zgubić :D i będę czytać po trochu od początku :ryk:

Witaj mięta :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lut 28, 2012 21:37 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

[poprzednia][następna]