LUSIA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :) LUSIA ODESZŁA ['] :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 28, 2012 13:06 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

ja też trzymam mocno :ok: :ok: :ok: :ok:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Wto lut 28, 2012 13:35 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :!: :!: :!: :!: :!:
:kotek: :kotek: :kotek:
:1luvu:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Wto lut 28, 2012 14:42 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

o 16.30 Lusia ma ruszyć do Gdyni, do tego czasu wstrzymuje oddech a potem już tylko czekać.... :1luvu:
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Wto lut 28, 2012 16:16 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Lusia w drodze do Ożarowa ,z tamtąd do Gdańska ...
Powodzenia moje słoneczko.

niedobrze jak koty są zbyt długo na tymczasie
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lut 28, 2012 17:04 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

szczęśliwego domku Lusiaczku :ok:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Wto lut 28, 2012 17:37 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Dorcia Twoje koty mają taki tymczas, że ze świecą szukać a Lusi będzie u nas dobrze i zawsze będziesz u nas mile widziana jako jej mama biologiczna, a właściwie zastępcza bo ja jestem biologiczną :lol: :ryk:
Obrazek

m&j

Post » Wto lut 28, 2012 17:54 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

:ok: za dobrą drogę. I życzę dużo szczęścia w nowym domku. Jak to jest, że zwierzaczki tak podstępnie kradną nasze serca? :wink:
Obrazek Obrazek

saintpaulia

Od: Śro gru 14, 2011 17:53

Post » Wto lut 28, 2012 19:48 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

m&j :1luvu: wiem że jak Lusia przyjedzie to będziesz zbyt podekscytowana by pamiętać o forum, ale jak tylko będziesz mogła to daj znać jak tam pierwsze chwile :)
dorcia44 :1luvu: nie płacz :cry: ... Lusia będzie miała kochający domek i tak jak napisałaś wcześniej, zrozumie że to rozstanie to dla Jej dobra... i na pewno z czasem poczuje się w nowym domku szczęśliwa :1luvu:
m&j już o to zadba :D :kotek:

Aniki

Od: Czw wrz 04, 2008 17:55

Post » Wto lut 28, 2012 21:08 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

ja też czekam z niecierpliwością na wieści z nowego domku, bądź szczęśliwa Lusiuniu :1luvu:
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Post » Śro lut 29, 2012 10:52 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Lusinek już od wczoraj wieczora w swoim domku .
Z relacji wiem że całą noc płakała ,rano ułożyła się koło pańcia spać ...pańciostwo oczywiście niewyspane ...
Kruszynka na razie jeszcze nie jadła .
Moje koty te które matkowały Lusi szukały jej ,nawoływały ...Dżaga psica która cycem wykarmiła i do tej pory jeszcze pozwalała się ssać też szuka...
ja.. :oops:

ale wiem że trafiła do wspaniałych ludzi i tylko czekam jak mi napiszę m&j że Lusia je i bawi się .
wiem ze tak bedzie
to najważniejsze :ok:
m&j bardzo ci dziekuję za domek dl mojego Lusiaka ,za cierpliwość do mnie i mam nadzieje że i do Lusi ci nie braknie :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 29, 2012 11:24 Re: Lusia od kwietnia czeka na domek ,kto ją pokocha ???

Na pewno będzie jeszce tęskniła za Wami, ale najważniejsze, że będzie miała obok kochających dużych :)
Chyba trzeba zmienić tytuł :))
Kod:

lula11

Post » Śro lut 29, 2012 11:33 Re: LUSIA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :)

wiem ,ale ciężko :oops:

oby tylko wszystko się dobrze ułożyło .
mam stały kontakt z m&j ,jak mi napisała że dałasię wziąść na ręce ,lub ze spałą przy tż. to już dużo.... :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro lut 29, 2012 11:50 Re: LUSIA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :)

Dorcia nie płacz, będzie dobrze, zobaczysz malutka będzie szczęśliwa, tylko trzeba dać jej czas...
Kod:

lula11

Post » Śro lut 29, 2012 17:46 Re: LUSIA JUŻ W NAJLEPSZYM DOMKU :)

No to teraz to na co wszyscy czekają....

Lusia od wczoraj z nami, noc nieprzespana ale przy noworodku to normalne :ryk:

Jak Dorcia napisała, że to był płacz a nie jej codzienne śpiewy to z jednej strony się ucieszyłam, bo nie wiem ile bym tak wytrzymała bez spania :lol: ale z drugiej to mi serce pęka, że tak tęskni :oops:

ale w porównaniu do naszej Pyśki to Lusia jest odważna. Pysia podejmuje co jakiś czas próby zaprzyjaźnienia się ale Lusia nie ma jeszcze na to ochoty, wczoraj fukała strasznie na Pyśkę, dzisiaj tylko ucieka. Jeszcze troszkę płacze ale już jest lepiej niż wczoraj a jutro będzie jeszcze lepiej a potem jeszcze lepiej aż w końcu zrozumie, że to jest jej dom, taki już na zawsze, że to jej miejsce na ziemi...

mój TŻ mówi do Pysi, że ma się nie przejmować, że Lusia się nie chce zaprzyjaźnić, bo to w końcu Warszawianka a one mają zadarte nosy :twisted: (za co wszystkie warszawianki przepraszam, to był żart ah te chłopy)

TŻ chciał poprzytulać Lusie a tu nic... więc mówi do niej tak: wiesz co w tym domu są już dwie indywidualistki rozumiem, że będziesz trzecią... :ryk:

na chwile obecną tyle bo muszę moje dziewczyny pomiziać

p.s fotki dopiero jak się uda zrobić na razie możemy o tym zapomnieć....

I dziękujemy Dorcia za zmianę tematu na taki :roll:
Obrazek

m&j

[poprzednia][następna]