Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2012 9:44 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

U nas nie wiej tak bardzo, swieci słońce i jest 12 stopni. Byłem z Duża i Gustownym na psacerze i fajnie było. Pilnowałem psa pod sklepem tak jeden pan Dużej opowiadał. Bo ten chłop (ja nie lubie facetów) chciał głaskac Gustownego a ja mu siedziałem miedzy łapami i syczałem na pana. I ten pan sie smiał, że Duża ma kota obronnego. To mu Duża przytakneła, dodała, ze w domu jest jeszcze Kot Bojowy :evil: i poszliśmy do domu na śniadanko. Teraz położyliśmy się z Gustownym na łóżko i obserwujemy Dużą.
Duża bardzo się mną martwi ponieważ Czarne Zuo poluje na mnie w domu, wszędzie śledzi i ja muszę cichaczem przemykać i chować się w szafie albo na podsufitce, bo jak cham nadąży za mną to mnie lać chce :( A potem się dziwią, że się odgrywam na dworze :evil:
I Duża powiedziała, że jestem kochany, no bo mnie kocha,no.
Uff ale się rozpisałem

TygRych
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie lut 26, 2012 9:46 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:U nas nie wiej tak bardzo, swieci słońce i jest 12 stopni. Byłem z Duża i Gustownym na psacerze i fajnie było. Pilnowałem psa pod sklepem tak jeden pan Dużej opowiadał. Bo ten chłop (ja nie lubie facetów) chciał głaskac Gustownego a ja mu siedziałem miedzy łapami i syczałem na pana. I ten pan sie smiał, że Duża ma kota obronnego. To mu Duża przytakneła, dodała, ze w domu jest jeszcze Kot Bojowy :evil: i poszliśmy do domu na śniadanko. Teraz położyliśmy się z Gustownym na łóżko i obserwujemy Dużą.
Duża bardzo się mną martwi ponieważ Czarne Zuo poluje na mnie w domu, wszędzie śledzi i ja muszę cichaczem przemykać i chować się w szafie albo na podsufitce, bo jak cham nadąży za mną to mnie lać chce :( A potem się dziwią, że się odgrywam na dworze :evil:
I Duża powiedziała, że jestem kochany, no bo mnie kocha,no.
Uff ale się rozpisałem

TygRych

Dobrze, że się rozpisałeś, bo ja najbardziej lubię czytać, co piszesz :oops:
Z dużą się uśmiałyśmy z Obronnego TygRysia. Gusto ma dobrze. A Teodorkowi powiedz, że tu jest kotka obronna i ja Ciebie bronię, chociaż z daleka.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 26, 2012 21:14 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Cześć TygRychu :D
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 27, 2012 16:39 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Bry Przystojniaku! :1luvu:
Duża Kitka
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon lut 27, 2012 17:31 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Mrrrrru TygRych!
Badylek powitalny
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto lut 28, 2012 21:07 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyś wpadł do mnie, a swój wąt zaniedbał. Szkoda, że nie widział dziś fajnej suczki - tak duża mówi - która bardzo lubi surówkę z marchewki. A Gusto lubi takie surówki?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 28, 2012 23:24 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Cześć TygRychu z Rodzinką

Extra buziak dla Gustownego :1luvu: :1luvu:

Duża Kitka
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt mar 02, 2012 10:07 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Nigdy w życiu nie załowałam posiadania kota, teraz zaczynam :( Posiadanie Teodora niszczy wszelka miłość do kotów. Czarne Zuo tak się oswoiło, że postanowiło pozbyć się TygRysiulka :( Poluje na Grubcia, czy jest w klatce, czy poza nią, czatuje pod drzwiami itp. itd. Wczoraj napadł TygRycha przy jedzeniu :( Musiałam miotłą rozdzielać wielka kulę drących się kotów i latającej sierści. TygRych przestaje poruszać się po domu, coraz rzadziej wraca do domu z dworu :( Juz w ogóle zimno mi na sama myśl o tych bójkach bo przecież Czarne Zuo jest FIV+. I tak oto egzystencja Czarnego Zua ogranicza się do bycia i wycia w klatce, TygRycha do przemykania pod sciana a Gustownego do leżenia w bezruchu, tak oto pańcia dobrym sercem skomplikowała zycie 3 niewinnym istotom. Mam siebie i swoich dobrych chęci dosyć :evil:
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Pt mar 02, 2012 10:16 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

O Boże .... :cry:

Co zrobić w takiej sytuacji ? Boję się, że TygRych może kiedyś nie wrócić ze spaceru, bo jak długo będzie tolerował bicie ?

Urwiniu, chciałaś dobrze.Nie wiedziałaś jaki charakterek ma Czarne Zuo no i wyszło szydło z worka :evil:
Nie dziwię Ci się, że można znielubić takiego kota ...

Ale co robić ? Jezu, nie wiem ...... :( :(
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt mar 02, 2012 10:18 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

:( Najgorsze, kiedy te głupki się nie dogadują i walczą...
Próbowałaś jakiś uspokajaczy dla Czarnego Zua? Obróżek uspokajających, Feliwaya, karmy Calm?

Przepraszam, jeżeli kilka stron temu o tym pisałaś, dość późno dołączyłam a chwilki jeszcze nie miałam, zeby doczytać :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt mar 02, 2012 10:27 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Czarne Zuo dostaje od paru dni syropek uspokajający, karmę musi jesć Renal wiec musimy z Calmy chwilowo zrezygnować, na dniach Feliway zamawiam. :(
Obrazek

urwiniu

Post » Pt mar 02, 2012 10:47 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

A ten żel dla diabełka ? http://animalia.pl/produkt,21017,ScanVe ... BCelu.html

Ponoć super uspakaja ....

TygRysiu trzymaj się kocie i nie daj się , blondyn sobie chyba poradzi, co ?
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]