Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Meruee pisze:Decyzja w sprawie białych zapadła. Póki co nie damy rady ich przygarnąć, ponieważ w związku z moją pracą i obecnym zleceniem mieszkamy, że tak powiem na dwa domy. Po prostu przeważyły tutaj troszkę koszty jednak. Ustaliliśmy natomiast, że będziemy obserwować wątek kociaków i wrócimy do ich adopcji, kiedy już wszystko u nas wróci do normy
Dlatego nie szukamy na razie kota dla siebie, ale postanowiliśmy pomóc jako DT dla rudego.
horacy 7 pisze:Jeżeli będzie to nadal aktualne i uda nam się go odebrać zabiorę go do siebie i pojedzie przy najbliższym transporcie do Meruee.
horacy 7 pisze:Byłam w lecznicy gdzie przebywają whiskas i jego siostra ,obydwoje są po zabiegach kastracji i sterylizacji.Czuja się dobrze ,zrobiłam fotki i już poszły do Kasi.Koty są oswojone można je brać na ręce,są przepiękne fotki nie oddają ich urody.Whiskas miał jakiś uraz rogówki i ma po nim ślad na oku.Kicia zaś ma problem z nóżką.Pilnie potrzebują dt lub ds.
horacy 7 pisze:Będąc w lecznicy spotkał;yśmy lmłodych ludzi którzy poszukiwali rudego kota ,pomyślałyśmy ,że to może być ten kot z worka.Koleżanka która znalazła ds dla rudego pojechała tam z tymi ludźmi i okazało się ,ze to nie ioch kot.Niestety kot siedział zamknięty w brodziku cały przerażony,koleżanka kombinuje jak odebrać tego kota tylko nie mamy go gdzie zabrać.To jakiś horror.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości