i nie robię dobrych zdjęć na moim głupku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:Idzi macha łapką i strzyże uchem Leosiowi![]()
a przy tym tyle goni, że chyba się nie robi specjalnie grubszy, na moje (stronnicze) oko
queen_ink pisze:jej siostra pisze:Idzi macha łapką i strzyże uchem Leosiowi![]()
a przy tym tyle goni, że chyba się nie robi specjalnie grubszy, na moje (stronnicze) oko
wisim Ci coś, więc się wprosim i ocenim
jej siostra pisze:Idzi wieczorem dostał drugą porcję kurczaka (Kleks też, spoko, paw). Okropnie się czulił nad ranem. Ciekawe, czy te dwa fakty mają jakiś związek ze sobą.
paw pisze:żeby tylko nie zobaczył na kotburgerze jakie porcje dostaje Krysia, bo się już nigdy nie przytuli
paw pisze:i jeszcze przekleję, bo nikt mi nie chce odpowiedziećpaw pisze:paw pisze:chcę zbadać Bezikowi mocz (gada przed wyjściem do kuwetki , a potem się w niej dosyć długo wierci zanim siknie - pani doktor sugerowała że może się skarży bo go boli) to właściwie co powinnam zlecić - badanie ogólne + osad? z pobraniem może nie będzie aż takiego problemu bo najczęściej nie sika do kuwetki, tylko na taką tackę którą mu położyłam na półce..
paw pisze:miałam wczoraj gości, a ponieważ żaden z nich nie wyrażał chęci przygarnięcia kota, Dyziek zachowywał się bardzo swobodnie
paw pisze:..........miałam wczoraj gości, a ponieważ żaden z nich nie wyrażał chęci przygarnięcia kota, Dyziek zachowywał się bardzo swobodnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 149 gości