Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Fiołki alpejskie są szkodliwe - trujące, przynajmniej źródła tak podają. Ja mam afrykańskie, kiedyś Niki podgryzła, ale teraz nie jest nimi zainteresowana.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Nie wiem ja żadnych ciętych kwiatów do domu nie znoszę i zastrzegam, aby goście nie przynosili, bo Niki niestety ma do nich ciągoty Trawki nie poskubie, bo zębów nie ma, ale kwiaty to zawsze jakoś kłem zahaczy
Tatianko, takie jak ten fioletowy na fotce? Moja Szprotka kwiatów nie rusza, ale Asha mi go równiutko przycięła nic jej nie było, ale czy szkodliwy powiedzieć nie potrafię.
edit: usuwam fotkę żeby nie zaśmiecała.
Ostatnio edytowano Wto mar 06, 2012 11:05 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz