kciuki za kicię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ruru pisze:Jabberwock coraz piękniejszy![]()
Jabberwock to unikalna i rzadka istota, która podróżuje po głębokich, niezbadanych przez ludzi lasach....
dagmara-olga pisze:ruru pisze:Jabberwock coraz piękniejszy![]()
Jabberwock to unikalna i rzadka istota, która podróżuje po głębokich, niezbadanych przez ludzi lasach....
a jakie to zjawiskowe cudo!
Wiele wiosen liczy? Cos mu jeszcze prócz połamania dolega?
Witam,
Zastanawiamy się z mężem czy to już nie jest czas najwyższy aby wysterylizować Ummę. Zaczyna nam podsikiwać mieszkanie i niestety ten mocz zaczyna być czuć.
A poza tym ma się świetnie J Psoci, gania się z synem, do mnie przychodzi jak jest głodna albo potrzebuje miłości. Wieczorami mamy swoje sesje smyrania za uchem.
Mam też przekazać, że sunia Amelia ma się coraz lepiej. Niestety będzie musiała iść do weterynarza, bo kaszel ją meczy. W weekend ją wyczesywaliśmy (całe wory futra). Skipper ( drugi pies) jest niestety o nią zazdrosny i trochę jej dokucza, chce ją ustawiać. Właściciele Amelii stają w jej obronie.
Aaaa Wiktor, mój trzyletni synek po weekendzie spędzonym z psami ganiał za kotem i mówił â��warujâ�� J. Ewentualnie gra z kotem w chowanego. Wiktor siedzi w szafie i krzyczy â��kotek szukaj mnieâ��, a kotek siedzi pod szafą i miauczy. Generalnie mamy wesoło J
Pozdrawiam,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 630 gości