Szura-najmysi mama pisze:Myszolandia pisze:ja juz mam rajzyfiber czy jak to się gada na tą wystawę![]()
![]()
Piękna ta hala robi wrażenie
A Ty Myszolandia z jakim kotem jedziesz?
no ja z dwoma,jeden 1,85 cm wzrostu,drugi na razie 89 cm

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szura-najmysi mama pisze:Myszolandia pisze:ja juz mam rajzyfiber czy jak to się gada na tą wystawę![]()
![]()
Piękna ta hala robi wrażenie
A Ty Myszolandia z jakim kotem jedziesz?
kiche_wilczyca pisze:Za kocimi gustami ciężko trafić. Ja widzę, że przy dużej różnorodności też wybrzydzają. Szczególnie Natek, który stwierdza, że AKURAT DZISIAJ to co innego by sobie zjadł![]()
Czyli to jednak prawda, że kot dostosowuje się do kształtu pudełka
Pozdrowienia od "gołąbków"
Tej pani dawno nie było, a że nie spodziewała się zdjęć, to troszkę nieuczesana taka
kalair pisze:kiche_wilczyca pisze:jak już założyłam nową pocztę, to oczywiście zadziałało parwo MurphiegoNo nic, stara zostanie dla celów forumowych
do gmaila jakoś zaufania nie mam
A czemu?? Mnie się spodobał, chodzi super, problemów niet, mozliwości fajne..
Wp to mi się nawet włączać nie chciała..
Monika53 pisze:Królik wyglada jak przytulanka![]()
![]()
mmmm...kiche_wilczyca pisze:uwielbia całowanie w nosek
absolutnie tego nie robią. Każde żyje w swoim świecie. Mówię że to sobyMonika53 pisze: nie wierze , ze sie nie myja wspólnie i przytulają
Baryłę Pasiatą my z Dzidą kcemy!kiche_wilczyca pisze:wybieraj, którego Wam pożyczyć
mogłaby wykazac trochę uczuć rodzinnych i podzielić się trochę Pasiastą Baryłą z siostrą...Satyr77 pisze:No nie wiem czy Dejziak się zgodzi, to jej baryła pasiasta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue, Tygrysiątko, zuza i 36 gości