w wątku kotów cmentarnych dodałam fotki z naszej ostatniej wizyty z Agą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aya13 pisze:Agnieszka wydajesz czasem kotki do domków wychodzących?
Jest domek z Pręgowa, Młoda rodzinka mieszkała wcześniej w Gdańsku, chcą mojego Malinka ale to dom wychodzący. Ja nie dam, bo z Jankowa przywlokłam (wiocha obok) aby pod samochód nie wpadł.
Ich kot zginął pod kołami samochodów i szukają drugiego bo dzieci płaczą a mają warunki bardzo dobre. Ludzie fajni, kochają zwierzaki, mają szczeniaka jeszcze, z którym kot musiałby się dogadać. Uważają, ze sa w stanie upilnować kotka, a tamten wypadek był ich winą bo brali kota na spacer z rodziną (chodził przy nodze) i wyskoczył nagle pod koła.
W pierwszej chwili dla mnie rodzina skreślona- ale .... może masz lub znasz jakąś biede co jest kotem wychodzącym i takiego domu potrzebuje. Ogród, bardzo dobre warunki i dużo miłości od tej rodziny. Pani mnie prosi o pomoc w znalezieniu kota wychodzącego!!!!
pzdr
aya13 pisze:Agnieszka wydajesz czasem kotki do domków wychodzących?
Jest domek z Pręgowa, Młoda rodzinka mieszkała wcześniej w Gdańsku, chcą mojego Malinka ale to dom wychodzący. Ja nie dam, bo z Jankowa przywlokłam (wiocha obok) aby pod samochód nie wpadł.
Ich kot zginął pod kołami samochodów i szukają drugiego bo dzieci płaczą a mają warunki bardzo dobre. Ludzie fajni, kochają zwierzaki, mają szczeniaka jeszcze, z którym kot musiałby się dogadać. Uważają, ze sa w stanie upilnować kotka, a tamten wypadek był ich winą bo brali kota na spacer z rodziną (chodził przy nodze) i wyskoczył nagle pod koła.
W pierwszej chwili dla mnie rodzina skreślona- ale .... może masz lub znasz jakąś biede co jest kotem wychodzącym i takiego domu potrzebuje. Ogród, bardzo dobre warunki i dużo miłości od tej rodziny. Pani mnie prosi o pomoc w znalezieniu kota wychodzącego!!!!
pzdr
maria_z pisze:aya13 pisze:Agnieszka wydajesz czasem kotki do domków wychodzących?
pzdr
Ja mam taką trikolorkę, która wychowała się praktycznie na ulicy, chociaż miała niby-dom. Ten dom był z dziećmi, więc do dzieci przyzwyczajona. Teraz przebywa wyłącznie w mieszkaniu, ale pewnie chętnie by wyszła do ogródka... No miałabym trochę obaw, ale może tamten wypadek nauczył tych ludzi, że trzeba bardziej uważać...
http://tablica.pl/oferta/kotka-trikolor ... DoBoB.html
adzi pisze:cmentarna koleżanka Arletki
viewtopic.php?f=1&t=134560&hilit=DT+z+widokiem+na+morze&start=120
Arlekinka - gotowa do adopcji![]()
piękna i fajna kicia![]()
aya13 pisze:adzi pisze:cmentarna koleżanka Arletki
viewtopic.php?f=1&t=134560&hilit=DT+z+widokiem+na+morze&start=120
Arlekinka - gotowa do adopcji![]()
piękna i fajna kicia![]()
...śliczna, oby imie jej szczęście przyniosło. Moja juz ma domek i poki co dobrze sie miewa i dogaduje z kocurkiem;-) Oby domek dobry szybko ja odnalazł;-)
A oto Arlekinka z lisiarni;-) Pozdrawia Arlekinkę z cmentarza (cmentarna tak strasznie brzmi...ale z lisiarni tez nie za dobrze hahah)
aga marczak pisze:Dziękuję aya13![]()
Dzisiaj zabrałam na sterylizację ciężarną kotkę spod Trzech Krzyży i jej córkę
Niestety młoda dostała zawału i zmarła w lecznicy
Szkoda jej strasznie bo miała całe życie przed sobą![]()
Druga zabrana kotka z Dolnego Miasta miała ropomacicze,więc dobrze,że pojechała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, puszatek i 64 gości