Dorota pisze:Jest -5![]()
Mru
U nas też
A duza z duzym mrozili nas
Gucio sopelek
Moderator: Estraven
Dorota pisze:Jest -5![]()
Mru
caldien pisze:Przecież chyba Fasolko nie myślisz, że ktokolwiek z nas jest tutaj tylko dla zdjęć ?
Czasem głupiutka jesteś![]()
Oczywiście, że będziemy Cię odwiedzać i bez nich!
Badylek

vip0 pisze:Dzień dobry, Fasolko.![]()
U Ciebie też pada śnieg? U nas sypie od rana...Zośka to lubi się z Plamkiem poganiać po śniegu, ale mnie jest zimno, i futerko potem jest mokre.
Bardzo Ci zazdroszczę, że masz własny wątek. Ja tez chciałem mieć, ale Duża się śmieje i powiada, że mój wątek byłby taki wyłącznie kulinarny. Nie wiem, co to jest kulinarny. Czy ty wiesz, Fasolko, może? Czy Duża mnie obraża?![]()
Punio.
vip0 pisze:Znaczy się, mnie obraża, bo to znowu znaczy, że jestem gruby....![]()
Ale przynajmniej jest dużo mnie do przytulania...Duża tak powiada.![]()
Inko, a gdzie można Ciebie zobaczyć i poczytać Twoje wierszyki?
Bo Duża mówi, że bardzo ładnie piszesz.
Punio ciekawy.
vip0 pisze:Dzień dobry, Fasolko.![]()
U Ciebie też pada śnieg? U nas sypie od rana...Zośka to lubi się z Plamkiem poganiać po śniegu, ale mnie jest zimno, i futerko potem jest mokre.
Bardzo Ci zazdroszczę, że masz własny wątek. Ja tez chciałem mieć, ale Duża się śmieje i powiada, że mój wątek byłby taki wyłącznie kulinarny. Nie wiem, co to jest kulinarny. Czy ty wiesz, Fasolko, może? Czy Duża mnie obraża?![]()
Punio.
vip0 pisze:To ja zaraz potem poczytam, bo bardzo jestem ciekaw.![]()
Ja to nie umiem ani ładnie pisać, ani nawet bić się nie umiem, i nie wszystko rozumiem....taka trochę jestem ciapa.![]()
Plamek, o, ten to się umie bić. Każdego spierze, wszystkie okoliczne koty sie go boją.
A ja jestem bardzo duży, a żaden się mnie nie boi.
Ale Duża mówi, że to nic nie szkodzi, że ona sie będzie za mnie bić, i że wystarczy, że jestem.
Punio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 24 gości