agiag pisze:Ja jeszcze ażurowy szaliczek nr 6 poproszę i nr konta z kosztami wysyłki na pw
dziękujemy Aguś

pw wyśle Ci Iza

Moderator: Moderatorzy
agiag pisze:Ja jeszcze ażurowy szaliczek nr 6 poproszę i nr konta z kosztami wysyłki na pw
Simran pisze:Jeśli wymiary chust 10, 11 i 12 to ok 100 x 200 i są w idealnym stanie to ja je poproszę.
panikota pisze:Proszę o podanie wymiarów nr 1 i 8: ramiona i biust, w przypadku żakietu proszę jeszcze o długość i okolice bioder (o ile jest na tyle długi). Z jakiego materiału jest żakiecik, czy on jest raczej sztywny?
Simran pisze:No dobra, nie będę zachłanna, biorę 11 i 12 ,ale gdyby na 10 nikt się nie zdecydował to też wezmę.
Simran pisze:No dobra, nie będę zachłanna, biorę 11 i 12 ,ale gdyby na 10 nikt się nie zdecydował to też wezmę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości