Trzymamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Byłam dziś w odwiedzinach u Mrówci![]()
Kicia ma się bardzo dobrze, wyhodowała sobie całkiem pokaźny, ładny brzusio i zrobiła się straszliwą gadulińską babunią - miziaj, głaszcz, no miziaj, nie tak, inaczej, no co robisz, już nie głasz... albo głaszcz, ale delikatniej. Na kolanka chcę... ale juz mi się znudziło... teraz mi daj spokój na trochę, potem do ciebie przyjdę to mnie znów pomiziasz...
Normalnie - Księżniczka na ziarnku grochu![]()
Przekochana jest kotunia![]()
Mrówa ma przystojnego tymczasowego kumpla. Młode toto jeszcze, smarkate - ma z pół roku, ale wygląd ma taki, że ciężko się nie zakochaćDrobniutki i taki odrobinkę puchaty z gigantycznym apetytem
Do tego milusi.
Srebrno-bury marmurek, tuż przed kastracjąJa się zakochałam.
Jakby ktos się chciał dokocic takim cudem natury - służę kontaktem![]()
tillibulek pisze:Duszek686 pisze:Byłam dziś w odwiedzinach u Mrówci![]()
Kicia ma się bardzo dobrze, wyhodowała sobie całkiem pokaźny, ładny brzusio i zrobiła się straszliwą gadulińską babunią - miziaj, głaszcz, no miziaj, nie tak, inaczej, no co robisz, już nie głasz... albo głaszcz, ale delikatniej. Na kolanka chcę... ale juz mi się znudziło... teraz mi daj spokój na trochę, potem do ciebie przyjdę to mnie znów pomiziasz...
Normalnie - Księżniczka na ziarnku grochu![]()
Przekochana jest kotunia![]()
Mrówa ma przystojnego tymczasowego kumpla. Młode toto jeszcze, smarkate - ma z pół roku, ale wygląd ma taki, że ciężko się nie zakochaćDrobniutki i taki odrobinkę puchaty z gigantycznym apetytem
Do tego milusi.
Srebrno-bury marmurek, tuż przed kastracjąJa się zakochałam.
Jakby ktos się chciał dokocic takim cudem natury - służę kontaktem![]()
jacy cudni oboje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 32 gości