Moderator: Estraven
Dostalas juz jakies teksty/ zdjecia?popi pisze:agiag, dzieki za oferte ogloszenDostalas juz jakies teksty/ zdjecia?
Jako, ze tez kiedys oferowalam wykupienie ogloszen dla Buziaka, zamowie na dniach troche jedzenia dla kotkow, zeby nie dublowac ogloszen. Przy okazji, moze ktos wie, ktora Jossere preferuja koty zdrojowe?

popi pisze:Niestety nie bylo classic, zamowilam culinesse (czy tak jakos) i troche puszek i zwirku. Pewnie juz doszlo; mam nadzieje, ze kotkom bedzie smakowac![]()
Moze ktos jeszcze moglby wspomoc Zdrojowe? Wiem, ze Jola nic nie pisze, ale prosze - nie zapominajmy o niej i jej podopiecznych!
Milego dnia
Niestety wspomóc nie mogę nad czym ubolewam 

Cieple mysli i dobre slowa sa bardzo wazne. popi pisze:Dziekuje welinkoCieple mysli i dobre slowa sa bardzo wazne.
Wlasnie to mialam na mysli w poscie wyzejWiem, ze sie ciezko czyta same smutki, ze zniecheca brak swiezych wiesci...tak bym chciala, zeby Jola wreszcie wrocila, zeby watek odzyl. Pamietacie, ilu przyjaciol mial Zajonc - na prezydenta mogl smialo startowac

popi pisze:Hehe, mam tak samo z jajecznica - jajuszka na maselku![]()
I zawsze, kiedypatrze na bawiace sie w kartonach koty, przypomina mi sie zabawa w "bezdomne koty"...prawdziwy majstersztyk

popi pisze:Oj, chyba nie pamietam tego zdjeciaAle uwielbiam historyjke jak ktorys z "dzieciakow" wlazl w torbe goscia i Zajonc mial ogromna nadzieje, ze gosc malucha wyniesie
.Przepraszam myszko 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 114 gości