Moderator: Moderatorzy
ruda32 pisze:Bianka 4 pisze:A czy pod dymne można podciągnąć niebieskie? Mam nadzieję, że wreszcie ogarnę przeprowadzkę i porządki z nią związane i uda mi się pochwalić moimi futrami
jeszcze nigdzie nie pochwaliłaś się
Kociara82 pisze:macie jeszcze czas do polnocy na oddanie glosow. Mozna tez juz mi nadsylac na pw zdjeca czarnych/balych kotow (cale czarne, cale biale) do marcowej edycji.
Gibutkowa pisze:
Czy koty-wilki też się wliczają? Takie całe czarne ale z białym podszerstkiem, wyglądają jak czarne wilki, jakby lekko siwiały
O takie:
Gibutkowa pisze:Kociara82 pisze:macie jeszcze czas do polnocy na oddanie glosow. Mozna tez juz mi nadsylac na pw zdjeca czarnych/balych kotow (cale czarne, cale biale) do marcowej edycji.
Czy koty-wilki też się wliczają? Takie całe czarne ale z białym podszerstkiem, wyglądają jak czarne wilki, jakby lekko siwiały
O takie:
isabell36 pisze:Gibutkowa pisze:
O takie:
jejku jakie cudo - nawet wzrok ma "wilczy"
Rysia się zakochała(mam nadzieję, że to kocurek
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości