Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catka pisze:W piątek do adopcji poszła Neska a wczoraj Lilka. Już tęsknię za tym małym diabłem. W nowym domu płakała całą noc. Dzisiaj jest już dobrze. Ma ochotę na mizianki a nawet daje brzuszek do głaskania.
_bubu_ pisze:Miki po operacji powiek. Niestety nie mamy gwarancji , że problem nie wróci gdyż Miki cierpi na zespół suchego oka. Mruży oczy z bólu i to spowodowało , że rzęsy zaczęły się zawijać do wewnątrz. A to znowu spowodowało wrzód na rogówce.
Brak łez to jest główna przyczyna jego problemów z oczkami. Musi mieć kropione oczy co 2 godziny a to ciężkie do wykonania kiedy się wychodzi do pracy.
Jeśli nie opanujemy tego problemu Mikiemu może grozic usunięcie oczek aby go nie bolały.. Narazie będziemy jednak będziemy walczyć aby Miki widział.
Zbieramy fundusze na pokrycie kosztów operacji oraz kropel do oczu.
_bubu_ pisze:Ja mam na szczęście bardzo miłe Panie na poczcie ale podobno to rzadkość
To ja wyszykuje jakąś super pakę z bazarkami
dzikafretka pisze:_bubu_ pisze:Ja mam na szczęście bardzo miłe Panie na poczcie ale podobno to rzadkość
Jak tam? Paczka się szykuje? Bo widzę, że same też wystawiacie trochę rzeczy? Mogę podjechać też do auchana przy okazji i zabrać, żeby nie jeździć za daleko
Catka pisze:dzikafretka pisze:_bubu_ pisze:Ja mam na szczęście bardzo miłe Panie na poczcie ale podobno to rzadkość
Jak tam? Paczka się szykuje? Bo widzę, że same też wystawiacie trochę rzeczy? Mogę podjechać też do auchana przy okazji i zabrać, żeby nie jeździć za daleko
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 1122 gości