krynia08 pisze:ksb pisze:W imieniu szczytniaków chcę podziękować za klikanie - kilkoma głosami wygraliśmy![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:ksb pisze:W imieniu szczytniaków chcę podziękować za klikanie - kilkoma głosami wygraliśmy![]()
MaryLux pisze:Ja chcę już maja, a Ty mi dopiero o marcu mówisz
Gibutkowa pisze:Ja też zgłosiłam zdjecie, jak będzie to podrzucę linka. Zbieram dla piwniczniaków i dla kotów z Jawora (TŻ brata dokarmia).
krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ja chcę już maja, a Ty mi dopiero o marcu mówisz
http://www.youtube.com/watch?v=sBp-9nVCFlw![]()
![]()
halinka1403 pisze:krynia08 pisze:MaryLux pisze:Ja chcę już maja, a Ty mi dopiero o marcu mówisz
http://www.youtube.com/watch?v=sBp-9nVCFlw![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:Marysiu, nie może być maj bo byś byla starsza o 2 miesiąceteraz marzec!
ksb pisze:Gibutkowa pisze:Ja też zgłosiłam zdjecie, jak będzie to podrzucę linka. Zbieram dla piwniczniaków i dla kotów z Jawora (TŻ brata dokarmia).
A założysz oddzielny wątek o tym głosowaniu?
Bo ja na pewno chcę poklikać, tylko się boję że przegapię informację - ten wątek tak pędzi
MaryLux pisze:krynia08 pisze:Marysiu, nie może być maj bo byś byla starsza o 2 miesiąceteraz marzec!
Ale z drugiej strony miałabym o 2 miesiące bliżej do emerytury. Z trzeciej strony - do maja już się pewnie rozwiąże moja dość trudna sprawa, a chciałabym ją mieć z głowy.
Gibutkowa pisze:ksb pisze:Gibutkowa pisze:Ja też zgłosiłam zdjecie, jak będzie to podrzucę linka. Zbieram dla piwniczniaków i dla kotów z Jawora (TŻ brata dokarmia).
A założysz oddzielny wątek o tym głosowaniu?
Bo ja na pewno chcę poklikać, tylko się boję że przegapię informację - ten wątek tak pędzi
Mogę założyć
krynia08 pisze:MaryLux pisze:krynia08 pisze:Marysiu, nie może być maj bo byś byla starsza o 2 miesiąceteraz marzec!
Ale z drugiej strony miałabym o 2 miesiące bliżej do emerytury. Z trzeciej strony - do maja już się pewnie rozwiąże moja dość trudna sprawa, a chciałabym ją mieć z głowy.
losu nie da się oszukać ,sam przynosi dary
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], nfd, niafallaniaf i 105 gości