Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 23, 2012 12:17 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

spinca pisze:Ja Was przepraszam, ale ja nie wiem dla kogo Wy szukacie tego tymczasu na cito :oops:
Dla Brylanta czy dla Kuro?

Dla Brylanta. Tymczasu, który ma możliwość izolacji lub ma koty z FELV +, no i w grę wchodzi też możliwość przez dt kontynuowania leczenia...
po_prostu_kaska

Post » Czw lut 23, 2012 12:26 Re: Tymczasy u horacy 7. RUDY I WHISKAS, DT grozi SCHRON

po_prostu_kaska pisze:
spinca pisze:Ja Was przepraszam, ale ja nie wiem dla kogo Wy szukacie tego tymczasu na cito :oops:
Dla Brylanta czy dla Kuro?

Dla Brylanta. Tymczasu, który ma możliwość izolacji lub ma koty z FELV +, no i w grę wchodzi też możliwość przez dt kontynuowania leczenia...

Tak przede wszystkim dla Brylanta ,mogę też przekazać Kuro do innego dt by nie były razem.Pilnie dt szukają też koteczki które zagrożone są schroniskiem whiskas i jego siostra która ma problemy z łapką.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw lut 23, 2012 19:56 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Dzisiaj pierwszy raz widziałam Lorda u mojego syna na kolanach,chłopak próbuje zawładnąć wszystkimi kolanami.Tuptuś i Atomek szaleją.Kuro dostojny czeka na dom.Brylant leczy się. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Czw lut 23, 2012 20:05 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Za dużo tego nieszczęscia.za duzo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 23, 2012 20:35 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Tak za dużo mam lęk by pójść zrobic nowe fotki w schronisku bo jak znów zobaczę coś w złym stanie.Co zrobię?

horacy 7

Post » Pt lut 24, 2012 0:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

horacy 7 pisze:Tak za dużo mam lęk by pójść zrobic nowe fotki w schronisku bo jak znów zobaczę coś w złym stanie.Co zrobię?

Ja wiem co zrobisz i Ty wiesz. :wink: Ty nie potrafisz nie pomagać :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Nie lut 26, 2012 20:55 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Dwa dni odpoczywałam tzn.sprzątałam i nadrabiałam inne zaległości.U chłopców bo mam samych chłopaków na dt wszystko dobrze,szaleją ,jedzą,leczą się i tak trwamy.Tuptuś z Atomkiem wczoraj bardzo pomagali w porządkach,za bardzo.Prowadziłam też ciekawą pogawędkę sms w sprawie kota ,do tej pory nie wiem jakiego.Wyglądało to tak.
"Witam serdecznie znalazłam ogłoszenie na tablicy,że pani odda kota?"Moja odpowiedź"Proszę napisać o jakiego kota chodzi?" Pani napisała "O pana kota" moja odpowiedź "Mam kilku panów kotów." Pani "Czarno-biały co w Szczytnie mieszka"Poddałam się ,z reguły i tak nie odpowiadam na sms.

horacy 7

Post » Nie lut 26, 2012 22:06 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Niektórzy piszą w ogłoszeniach "nie odpowiadam na sms-y". I mają rację.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie lut 26, 2012 22:21 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

To chyba o Lorda chodziło :roll: Jak dobrze pamiętam Lord ma w tytule ogłoszenia "dystyngowany pan kot". Co nie zmienia faktu, że korespondencja ... :roll:
po_prostu_kaska

Post » Pon lut 27, 2012 2:11 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Tak jak powiedziała MalgWroclaw, warto dodać w ogłoszeniu "nie odpowiadam na sms-y"

:ok: za wszystkie adopcje :!:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lut 27, 2012 6:22 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

dana2509 pisze:Tak jak powiedziała MalgWroclaw, warto dodać w ogłoszeniu "nie odpowiadam na sms-y"

:ok: za wszystkie adopcje :!:

Zawszę w ogłoszeniach pisze że telefony zastrzeżone nie będą odbierane i rozmowy esemesami nie będą prowadzone na temat adopcji.Bo to odbijanie piłeczki.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 27, 2012 8:44 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Nie odpowiadam na smsy od czasu, kiedy jeden pan kazał mi wysyłać zdjęcie mmsem, który jest drogi :evil:
wysłałam, oczywiście, że nic dalej nie było :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 27, 2012 12:07 Re: Tymczasy u horacy 7. Kuro, białaski, Brylant.

Dzisiaj normalny dzień czyli rano przed 6 tą biegiem do piwnicy dać xchłopcom jeśc i leki ,później w domu reszta głodna.Toalety itp. i z psami na spacer i ulatana ,przebrana do autobusu do pracy suię wziąć.Zwierzyniec u mnie dobrze ,wracam myślami do tej parki u kobiety czy jeszcze tam są ,co z nimi,są takie śliczne i tak bardzo potrzebują dt.

horacy 7

Post » Pon lut 27, 2012 19:42 Re: Tymczasy u horacy 7. Whiskas z siostrą szukają DT

Przesłałam Ci Kasiu kilka fotek kociastych.Ta parka kotów dla których proszę o dt trafiła dzisiaj do lecznicy na sterylki lub kastracje.Jutro postaram się podjechać z koleżanką i zobaczyć jak one w stosunku do ludzi czy nie są dzikie i zrobię lepsze fotki,.Brylant dzisiaj zjadł dwie porcje kurczaka swoją i Kuro bo czarny chłopiec woli jednak suche.Brylant zadowolony wszedł później do kartonu i mył się zawzięcie.W ogóle wydaje mi się jakiś większy,dostojny. :kotek:
Ostatnio edytowano Pon lut 27, 2012 19:45 przez horacy 7, łącznie edytowano 1 raz

horacy 7

Post » Pon lut 27, 2012 19:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Whiskas z siostrą szukają DT

Za chwilę postaram się wstawić :ok:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]